Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Isabella har valgt en uddannelse med mange karrieremuligheder

Mød Isabella, der læser til administrationsbachelor

Isabella var meget i tvivl om, hvilken uddannelse hun skulle vælge. Efter mange tanker og overvejelser faldt valget på administrationsbacheloruddannelsen på UC SYD. Et valg, Isabella er blevet rigtig glad for.

Jeg havde ikke lyst til at lægge mig fast på en bestemt karrierevej. Derfor valgte jeg at tage en uddannelse, som giver mig kompetencer inden for en række områder, som interesserer mig - lige fra projektledelse, innovation og organisationsudvikling til HR, administration og jura.

Isabella, studerende på administrationsbacheloruddannelsen

Uddannelsen er bred og giver derfor adgang til mange forskellige jobs, men samtidig kommer man også i dybden med de fag, man intereresser sig særligt for.

Jeg får både generalistkompetencer og samtidig specialiserer jeg mig indenfor de områder, jeg synes er særligt spændende. Den kombination kan jeg rigtig godt lide.

Isabella, studerende på administrationsbacheloruddannelsen

Isabella studerende administrationsbachelor

Og selvom Isabella ikke helt ved, hvilket job hun vil gå efter, når hun er færdiguddannet, så synes hun alligevel, at hun i løbet af uddannelsen er blevet klogere på sig selv og hvad hun synes er mest spændende at arbejde med. 

Lige nu er jeg i praktik, og det giver mig rigtig meget. Jeg skal jo bruge og omsætte den teori og de metoder, jeg har lært, til noget helt konkret. På den måde bliver jeg meget mere bevidst om mine styrker, og hvornår jeg synes det virkelig er sjovt. Alt det, der handler om at tænke ud af boksen, komme med nye idéer og se på om man kan løse opgaverne anderledes – det synes jeg er rigtig fedt.

Isabella, studerende på administrationsbacheloruddannelsen

Derfor forestiller Isabella sig, at hun en dag vil ud og arbejde med udvikling og innovation; noget der også fylder rigtig meget på uddannelsen.

Vi lærer rigtig meget om udvikling i organisationer, hvordan man kan skabe innovation og hvad man kan gøre for at tænke ud af boksen og ikke bare gøre som man plejer. Sådan noget – det vil jeg gerne arbejde med en dag.

Isabella, studerende på administrationsbacheloruddannelsen

Administrationsbachelor

På administrationsbacheloruddannelsen på UC SYD giver vi dig kompetencerne til at arbejde med hele paletten af administration. Du lærer at koordinere, kommunikere og samarbejde, sætte projekter i søen og styre dem sikkert i havn.