Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Kenneth har det fedeste job i verden

Kenneth arbejder som folkeskolelærer

Kenneth er uddannet lærer på UC SYD og arbejder i dag som folkeskolelærer. 

Jeg har jo det fedeste job i verden. Jeg møder glade børn hver dag, og jeg mærker, at jeg rent faktisk betyder noget for dem. At jeg gør en forskel. Det er det fedeste!

Kenneth, folkeskolelærer

Kenneth fortæller om lærerjobbet med et sådan engagement, at ingen rigtigt kan være i tvivl. Kenneth er der hvor han skal være. Han er lærer - og det er han med hjertet. Men hvordan fandt Kenneth ud af, at han ville være lærer?

Jeg var fodboldtræner for en flok unge drenge og fik en masse ros for den entusiasme, som jeg lagde i det arbejde. Det var ikke noget jeg selv havde tænkt over før, men pludselig opdagede jeg min naturlige lyst til at arbejde med børn og unge.

Kenneth, folkeskolelærer

Kenneth lærer i klasselokale

Kenneth synes også, det er fedt at have et arbejde, hvor han også kan dyrke sin passion for idræt. Samtidig synes han, at uddannelsen har været med til at give ham de faglige kompetencer og værktøjer, det kræver at være en god lærer, men også udviklet ham som menneske.

Jeg blev jo lærer fordi jeg elsker at arbejde med mennesker. At være med til at guide og vejlede andre til en bedre tilværelse. Og selvfølgelig har jeg også dage, der er mere udfordrende end andre - men det er egentlig også noget af det, jeg godt kan lide ved mit job. Der er ikke to dage, der er ens. Og hver dag har jeg mulighed for at spille en rolle i mine elevers liv.

Kenneth, folkeskolelærer

Læs mere om læreruddannelsen

Læreruddannelsen på UC SYD klæder dig på til at blive den lærer, der gør en forskel. Du specialiserer dig i dine fag, samtidig med at du lærer at sætte struktur og rammer for andres læring, og du bliver en mester i at formidle. Læreruddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe børn og unge godt på vej til det liv, der venter dem.