Gå til hovedindhold

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 3.000 studerende og 11 uddannelser.

  Faciliteter på Campus Esbjerg

  Du møder studerende fra de andre uddannelser over lækker mad fra vores gode kantine eller i fredagsbaren. Måske hilser I på hinanden en tidlig morgen i svømmehallen eller om eftermiddagen, hvor du blandt andet kan bruge klatrevæggen og spille volleyball på vores moderne, udendørs idrætsanlæg.

  Med en placering tæt på motorvejen, gode parkeringsforhold og med busser lige til døren er Campus Esbjerg let tilgængelig. Desuden er Campus Esbjerg indrettet med elevatorer, handicapparkering mv., så gangbesværede og kørestolsbrugere kan færdes overalt og stort set bruge alle faciliteter.

  Det kan du læse på UC SYD i Esbjerg

  Esbjerg som studieby

  Esbjerg er en studieby med mere end 50 forskellige uddannelser. En by, hvor vi for alvor gør noget for, at du føler dig godt tilpas som tilflytter. I Esbjerg kan du mødes med studerende fra andre uddannelsessteder til Studiebyen Esbjergs aktiviteter, som f.eks. pubcrawl eller backgammonhygge i Huset.

  Huset

  Er de unges mødested i byen. Tilmeld dig tilflytternetværket, som mødes på Huset en aften om ugen. Der er indrettet en biograf med indie-film på plakaten i Huset, og der afholdes koncerter og arrangementer med jævne mellemrum. Og så har de billige øl og drinks.

  Sport

  Kan du lide sport, er du kommet til den helt rigtige by. Her har du mulighed for at dyrke et væld af idrætsgrene både på amatør- og professionelt niveau.

  Musik og teater

  Er du mere til musik og teater, vil du nyde Tobakkens og Husets koncerter. I Huset kan du også selv være aktiv i forhold til kulturelle og sociale aktiviteter som musik, teater og kunst. 

  Frivilligt arbejde

  Har du et varmt hjerte, og vil du give en hjælpende hånd? Så er der brug for dig i det frivillige arbejde i fx frivilligcentret Vindrosen.

  Studiejob

  Er du på udkig efter et studiejob? Find det på studiejobtilalle.dk

  Find din nye bolig

  Der er gode muligheder for at få noget at bo i. Studiebyen Esbjerg giver dig et overblik over, hvilke muligheder du har for at finde en studiebolig. Her finder du også en flytteguide med gode råd til din flytning. Du kan også undersøge dine muligheder for en andelsbolig på andelsboliger.dk.

   Find vej

   Du finder UC SYD i Esbjerg på Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø. Find vej med Google Maps her.

   Kort over UC SYD Campus Esbjerg

   Vores andre campusser

   UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

   Foto af Campus Kolding

   Campus Kolding

   Campus Kolding: Et stærkt fællesskab

   Læs til pædagog eller pædagogisk assistent med 600 andre i Kolding.
   Foto af Campus Haderslev

   Campus Haderslev

   Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

   Læs med 1.200 andre i charmerende omgivelser.
   Campus Aabenraa

   Campus Aabenraa

   Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

   Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.200 andre.