Gå til hovedindhold

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 3.000 studerende og 11 uddannelser.

Det kan du læse på UC SYD i Esbjerg

Faciliteter på Campus Esbjerg

Du møder studerende fra de andre uddannelser over lækker mad fra vores gode kantine eller i fredagsbaren. Måske hilser I på hinanden en tidlig morgen i svømmehallen eller om eftermiddagen, hvor du blandt andet kan bruge klatrevæggen og spille volleyball på vores moderne, udendørs idrætsanlæg.

Med en placering tæt på motorvejen, gode parkeringsforhold og med busser lige til døren er Campus Esbjerg let tilgængelig. Desuden er Campus Esbjerg indrettet med elevatorer, handicapparkering mv., så gangbesværede og kørestolsbrugere kan færdes overalt og stort set bruge alle faciliteter.

Esbjerg som studieby

Esbjerg er en studieby med mere end 50 forskellige uddannelser. En by, hvor vi for alvor gør noget for, at du føler dig godt tilpas som tilflytter. I Esbjerg kan du mødes med studerende fra andre uddannelsessteder til Studiebyen Esbjergs aktiviteter, som f.eks. pubcrawl eller backgammonhygge i Huset.

Huset 

Er de unges mødested i byen. Tilmeld dig tilflytternetværket, som mødes på Huset en aften om ugen. Der er indrettet en biograf med indie-film på plakaten i Huset, og der afholdes koncerter og arrangementer med jævne mellemrum. Og så har de billige øl og drinks.

Sport

Kan du lide sport, er du kommet til den helt rigtige by. Her har du mulighed for at dyrke et væld af idrætsgrene både på amatør- og professionelt niveau.

Musik og teater

Er du mere til musik og teater, vil du nyde Tobakkens og Husets koncerter. I Huset kan du også selv være aktiv i forhold til kulturelle og sociale aktiviteter som musik, teater og kunst. 

Frivilligt arbejde

Har du et varmt hjerte, og vil du give en hjælpende hånd? Så er der brug for dig i det frivillige arbejde i fx frivilligcentret Vindrosen.

Studiejob

Er du på udkig efter et studiejob? Find det på studiejobtilalle.dk

Find din nye bolig

Der er gode muligheder for at få noget at bo i. Opret en ansøgning elektronisk hos Esbjerg Kollegieforening - så står du straks på listen til en bolig. Eller find find en flytteguide på studiebyenesbjerg.dk.

Adressen er Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø – ring til os på 7266 2000