Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 3.000 studerende og 11 uddannelser.

  Som studerende på Campus Esbjerg bliver du en del af et aktivt og lærende studieliv. Her går 3.000 studerende fordelt på 11 uddannelser. Hvilke uddannelser, du har mulighed for at søge ind på på Campus Esbjerg, kan du se herunder.

  Det kan du læse på UC SYD i Esbjerg

  Studielivet på UC SYD

  Vi har spurgt studerende fra UC SYD om, hvordan deres studieliv er. Svarene har de filmet, som vi efterfølgende har klippet sammen til en lille video, du kan se lige her.

  Du kan også få et indtryk af studielivet ved at følge os på Instagram. Her deler en ny studerende nemlig ud af sin sin uddannelse og sit studieliv hver uge. 

  Oplev studiemiljøet som studerende for en dag

  Kom og oplev hvordan det er at læse på UC SYD, inden du søger ind på en af vores uddannelser. Vi kalder det for studerende for en dag, og du kan læse mere om det lige her.

  Faciliteter på Campus Esbjerg

  På Campus Esbjerg arbejder vi benhårdt på at gøre dit studeliv lettere. Derfor har vi masser af faciliteter, som du kan benytte dig af. Vi har eksempelvis: 

  • En god kantine med et godt udvalg
  • En fredagsbar, hvor du kan møde studerende fra andre uddannelser
  • Et bibliotek med læsepladser
  • Svømmehal, klatrevæg og udendørs idrætsanlæg
  • Mange borde, stole og sofagrupper på gangene, som kan bruges til gruppearbejde eller samvær.

  Desuden er Campus Esbjerg indrettet med elevatorer, handicapparkering mv., så gangbesværede og kørestolsbrugere kan færdes overalt og stort set bruge alle faciliteter.

  Esbjerg som studieby

  Esbjerg er en studieby med mere end 50 forskellige uddannelser. En by, hvor vi for alvor gør noget for, at du føler dig godt tilpas som tilflytter. I Esbjerg kan du mødes med studerende fra andre uddannelsessteder til Studiebyen Esbjergs aktiviteter, som f.eks. pubcrawl eller backgammonhygge i Huset.

  Huset

  Er de unges mødested i byen. Tilmeld dig tilflytternetværket, som mødes på Huset en aften om ugen. Der er indrettet en biograf med indie-film på plakaten i Huset, og der afholdes koncerter og arrangementer med jævne mellemrum. Og så har de billige øl og drinks.

  Sport

  Kan du lide sport, er du kommet til den helt rigtige by. Her har du mulighed for at dyrke et væld af idrætsgrene både på amatør- og professionelt niveau.

  Musik og teater

  Er du mere til musik og teater, vil du nyde Tobakkens og Husets koncerter. I Huset kan du også selv være aktiv i forhold til kulturelle og sociale aktiviteter som musik, teater og kunst.

  Frivilligt arbejde

  Har du et varmt hjerte, og vil du give en hjælpende hånd? Så er der brug for dig i det frivillige arbejde i fx frivilligcentret Vindrosen.

  Studiejob

  Er du på udkig efter et studiejob? Find det på studiejobtilalle.dk.

  Find din nye bolig

  Der er gode muligheder for at få noget at bo i. Studiebyen Esbjerg giver dig et overblik over, hvilke muligheder du har for at finde en studiebolig. Her finder du også en flytteguide med gode råd til din flytning. Du kan også undersøge dine muligheder for en andelsbolig på andelsboliger.dk.

  Find vej

  Med en placering tæt på motorvejen, gode parkeringsforhold og med busser lige til døren er Campus Esbjerg let tilgængelig.

  Du finder UC SYD i Esbjerg på Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø. Find vej med Google Maps her.

  Kort over UC SYD Campus Esbjerg

  Vores andre campusser 

  UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

  Foto af Campus Kolding

  Campus Kolding

  Campus Kolding: Et stærkt fællesskab

  Læs til pædagog eller pædagogisk assistent med 600 andre i Kolding.
  Foto af Campus Haderslev

  Campus Haderslev

  Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

  Læs med 1.200 andre i charmerende omgivelser.
  Campus Aabenraa

  Campus Aabenraa

  Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

  Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.200 andre.