Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Campus Kolding: En imødekommende atmosfære

Bliv en del af en hel ny campus, hvor du kan læse til pædagog, pædagogisk assistent, lyddesigner eller grafisk kommunikation.

Spritny campus

På vores nye campus i Kolding vil du opleve et fantastisk studiemiljø i den nye bygning, der er smuk, åben, imødekommende, og som i sig selv inviterer til samarbejde på tværs af uddannelserne.

Et stort atrium er midtpunktet i campus. Det strækker sig gennem alle bygningens seks etager og rummer afsatser, trapper og ind- og udgange til og fra diverse rum og faciliteter. Det bliver brugt som gennemgangsareal, men det store, centrale rum bliver også brugt til ophold, gruppearbejde og studieliv. Og så er det centrum for en af de største atrium-multihøjtalerinstallationer i verden. 

De mange brugere af det store rum kan høre forskellige former for lydkunst på bestemte tidspunkter i løbet af dagen hele året rundt. Det skaber nogle fantastiske rammer for studielivet og husets atmosfære! Og så bliver højtalerinstallationen selvfølgelig også brugt på lyddesigneruddannelsen og i forskningsprojekter.

Ta' et kig indenfor

Indtil vi har en video klar, der viser dig den hel færdige campus, kan du se med i videoen nedenfor. Selvom bygningen ikke er helt færdig i videoen, så får du en fornemmelse af bygningen og studielivet. Se med her.

På Campus Kolding kan du læse til:

Som studerende har du også mulighed for at være med til at præge din uddannelse og dagligdag på UC SYD. Det kan du gennem vores Studenterråd, som du vil høre mere om ved studiestart.

Kolding som studieby

Kolding er en levende by, som du let kommer til med tog, bus eller bil. Campus ligger 10-15 minutters gang fra centrum. Du kan gå til koncert på Godset, i teatret på Mungo Park eller være med i den årlige Light Festival, hvor Koldings nattehimmel lyser op i fantastiske farver og former.

Hver september er der Studierock, og til daglig kan du gå i den lækre svømmehal Slotssøbadet, der også har spa-bad, eller du kan dyrke sport i en af byens mange idrætsforeninger.

Er det sjovest at være tilskuer, kan du f.eks. se tophåndbold hos KIF Kolding København.

Byen ligger smukt ved fjorden og tæt på skov og bakkede landskaber, så det er oplagt at dyrke friluftsliv som f.eks. jagt, kajak eller mountain bike.

Studielivet på UC SYD

Vi har spurgt studerende fra UC SYD om, hvordan deres studieliv er. Svarene har de studerende filmet, som vi efterfølgende har klippet sammen til en lille video, du kan se herunder.

Find din nye bolig

Studiebyen Campus Kolding har samlet en række informationer, der hjælper dig på vej med din boligsøgning. Læs også om boliggarantien i Kolding. Når du er på jagt efter en studiebolig i Kolding, kan du bl.a. skrive dig op til en bolig hos StudentKolding.

Find vej

Campus Kolding
Universitetsparken 2, 6000 Kolding

Find alle vores campusser og oversigtskort her.

Mere studieliv?

Følg os på Instagram og få et indblik i studielivet, når vi dagligt opdaterer med indhold fra alle vores studiebyer.

Oplev studiemiljøet som studerende for en dag

Kom og oplev hvordan det er at læse på UC SYD, inden du søger ind på en af vores uddannelser. Vi kalder det for studerende for en dag, og du kan læse mere om det lige her.

Vores andre campusser 

UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 2500 studerende og 13 uddannelser.
Campus Haderslev

Campus Haderslev

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Læs med 1.500 andre i charmerende omgivelser.
UC SYD Campus Aabenraa

Campus Aabenraa

Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.300 andre.