Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Campus Kolding: Et stærkt fællesskab

Snart åbner vi ny campus, hvor du kan læse til pædagog, pædagogisk assistent, lyddesigner eller grafisk kommunikation.

Spritny campus fra studiestart 2022

Vores nye campus i Kolding er faktisk ikke færdig endnu. Men byggeriet er i fuld gang, og den topmoderne campus står klar til at tage imod studerende til studiestart i september 2022. 

Som studerende kommer du til at opleve et fantastisk studiemiljø i den nye bygning, der bliver smuk, åben, imødekommende, og som i sig selv inviterer til samarbejde på tværs af uddannelserne.

Et stort atrium er midtpunktet i campus. Det strækker sig gennem alle bygningens seks etager og rummer afsatser, trapper og ind- og udgange til og fra diverse rum og faciliteter. Det vil blive brugt som gennemgangsareal, men det store, centrale rum vil også blive brugt til ophold, gruppearbejde og studieliv. Og så vil det blive centrum for en af de største atrium-multihøjtalerinstallationer i verden. 

De mange brugere af det store rum vil høre forskellige former for lydkunst på bestemte tidspunkter i løbet af dagen hele året rundt. Det kommer til at skabe nogle fantastiske rammer for studielivet og husets atmosfære! Og så vil højtalerinstallationen selvfølgelig også blive brugt på lyddesigneruddannelsen og i forskningsprojekter.

Ta' et kig indenfor

Vi arbejder på højtryk for at få vores nye campus klar til studiestart i 2022. Men inden da skal du selvfølgelig med indenfor og have en fornemmelse af bygningen og studielivet. Se med her.

Udover de eksisterende UC SYD-uddannelser i Kolding til pædagog og pædagogisk assistent, kommer den nye bygning også til at huse grafisk kommunikation og lyddesigneruddannelsen.

Den nuværende campus - et stærkt fællesskab

Indtil september 2022 foregår undervisningen for pædagogerne og de pædagogiske assistenter på vores eksisterende campus.

Stemningen i huset er præget af et stærkt fagligt fællesskab, og der er højt til loftet. Hver fredag mødes vi til fredagssamling om formiddagen. Her får man fælles info, synger en sang, og de studerende bidrager med egne indslag. Nogen vil måske vise en video, de har lavet, andre lærer os en ny dans, eller vi får besøg af gæster. Det er særligt her, du kommer til at mærke det fællesskab, du er en del af.

Som studerende har du også mulighed for at være med til at præge din uddannelse og dagligdag på UC SYD. Det kan du gennem vores Studenterråd, som du vil høre mere om ved studiestart.

Man møder tit nogen, man kender på gangene. Det giver en rar og tryg stemning.

Camilla, pædagogstuderende

Mærk studielivet på pædagoguddannelsen

Indtil studiestart 2022 er det kun pædagoguddannelsen og uddannelsen til pædagogisk assistent, der holder til på vores nuværende campus i Kolding. Kom med indenfor!

Den nuværende campus er stort, sammensat og lidt labyrintisk. Vi har løbende bygget til og renoveret, så der er både gamle gange og lyse, nye undervisningslokaler. Vi har lagt farvede prikker langs gulvene, så du kan finde vej rundt. Det minder lidt om Hans og Grethe.

Der er gymnastiksal, foredragssal, kantine og bibliotek på campus.

Vi bruger arealerne udenfor til bl.a. at holde høns, lave køkkenhave og tænde op i bålet. Det er godt at kunne som pædagog.

Kolding som studieby

Kolding er en levende by, som du let kommer til med tog, bus eller bil. Campus ligger 10-15 minutters gang fra centrum. Du kan gå til koncert på Godset, i teatret på Mungo Park eller være med i den årlige Light Festival, hvor Koldings nattehimmel lyser op i fantastiske farver og former.

Hver september er der Studierock, og til daglig kan du gå i den lækre svømmehal Slotssøbadet, der også har spa-bad, eller du kan dyrke sport i en af byens mange idrætsforeninger.

Er det sjovest at være tilskuer, kan du f.eks. se tophåndbold hos KIF Kolding København.

Byen ligger smukt ved fjorden og tæt på skov og bakkede landskaber, så det er oplagt at dyrke friluftsliv som f.eks. jagt, kajak eller mountain bike.

Studielivet på UC SYD

Vi har spurgt studerende fra UC SYD om, hvordan deres studieliv er. Svarene har de studerende filmet, som vi efterfølgende har klippet sammen til en lille video, du kan se herunder.

Find din nye bolig

Studieby Kolding har samlet en række informationer, der hjælper dig på vej med din boligsøgning. Læs også om boliggarantien i Kolding. Når du er på jagt efter en studiebolig i Kolding, kan du bl.a. skrive dig op til en bolig hos StudentKolding.

Find vej

Campus Kolding (indtil september 2022)
Dyrehavevej 116, 6000 Kolding
Find vej med Google Maps her

Campus Kolding (fra september 2022)
Universitetsparken 2, 6000 Kolding

Find alle vores campusser og oversigtskort her.

Mere studieliv?

Følg os på Instagram og få et indblik i studielivet, når en ny studerende hver uge tager os med ind på sit studie.

Oplev studiemiljøet som studerende for en dag

Kom og oplev hvordan det er at læse på UC SYD, inden du søger ind på en af vores uddannelser. Vi kalder det for studerende for en dag, og du kan læse mere om det lige her.

Vores andre campusser 

UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 3.100 studerende og 11 uddannelser.
Foto af Campus Haderslev

Campus Haderslev

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Læs med 1.500 andre i charmerende omgivelser.
UC SYD Campus Aabenraa

Campus Aabenraa

Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.300 andre.