Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Campus Kolding: Et stærkt fællesskab

Læs til pædagog eller pædagogisk assistent med 600 andre i Kolding.

På UC SYD’s campus i Kolding kan du læse til pædagog eller pædagogisk assistent sammen med 600 andre studerende.

Stemningen i huset er præget af et stærkt fagligt fællesskab, og der er højt til loftet. Hver fredag mødes vi til Fredagssamling om formiddagen. Her får man fælles info, synger en sang, og de studerende bidrager med egne indslag. Nogen vil måske vise en video, de har lavet, andre lærer os en ny dans, eller vi får besøg af gæster. Det er særligt her, du kommer til at mærke det fællesskab, du er en del af.

Man møder tit nogen, man kender på gangene. Det giver en rar og tryg stemning.

Camilla, pædagogstuderende

Studielivet på UC SYD

Vi har spurgt studerende fra UC SYD om, hvordan deres studieliv er. Svarene har de studerende filmet, som vi efterfølgende har klippet sammen til en lille video, du kan se herunder.

Du kan også få et indtryk af studielivet ved at følge os på Instagram. Her deler en ny studerende nemlig ud af sin sin uddannelse og sit studieliv hver uge. 

Oplev studiemiljøet som studerende for en dag

Kom og oplev hvordan det er at læse på UC SYD, inden du søger ind på en af vores uddannelser. Vi kalder det for studerende for en dag, og du kan læse mere om det lige her.

Faciliteter på UC SYD i Kolding

Huset er stort, sammensat og lidt labyrintisk. Vi har løbende bygget til og renoveret, så der er både gamle gange og lyse, nye undervisningslokaler. Vi har lagt farvede prikker langs gulvene, så du kan finde vej rundt. Det minder lidt om Hans og Grethe.

Der er gymnastiksal, foredragssal, kantine og bibliotek på campus.

Vi bruger arealerne udenfor til bl.a. at holde høns, lave køkkenhave og tænde op i bålet. Det er godt at kunne som pædagog.

Foto af studerende på Campus Kolding

Kolding som studieby

Kolding er en levende by, som du let kommer til med tog, bus eller bil. Campus ligger 10-15 minutters gang fra centrum. Du kan gå til koncert på Godset, i teatret på Mungo Park eller være med i den årlige Light Festival, hvor Koldings nattehimmel lyser op i fantastiske farver og former.

Hver september er der Studierock, og til daglig kan du gå i den lækre svømmehal Slotssøbadet, der også har spa-bad, eller du kan dyrke sport i en af byens mange idrætsforeninger.

Er det sjovest at være tilskuer, kan du f.eks. se tophåndbold hos KIF Kolding København.

Byen ligger smukt ved fjorden og tæt på skov og bakkede landskaber, så det er oplagt at dyrke friluftsliv som f.eks. jagt, kajak eller mountain bike.

Find din nye bolig

Studieby Kolding har samlet en række informationer, der hjælper dig på vej med din boligsøgning. Læs også om boliggarantien i Kolding. Når du er på jagt efter en studiebolig i Kolding, kan du bl.a. skrive dig op til en bolig hos StudentKolding og tjekke BoligPortals udvalg af studieboliger. Du kan også undersøge dine muligheder for en andelsbolig på andelsboliger.dk.

Find vej

Du finder Campus Kolding på Dyrehavevej 116, 6000 Kolding. Find vej med Google Maps her.

Kort over UC SYD Campus Kolding

Vores andre campusser 

UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 3.000 studerende og 11 uddannelser.
Foto af Campus Haderslev

Campus Haderslev

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Læs med 1.200 andre i charmerende omgivelser.
Campus Aabenraa

Campus Aabenraa

Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.200 andre.