Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Julie Dalgaard Guldager (JDGU)

Videncenter for Sundhedsfremme
Julie Dalgaard Guldager UC SYD

Julie Dalgaard Guldager

Adjunkt - Udvikling og forskning

Julie Dalgaard Guldager er cand.scient. i folkesundhedsvidenskab og er p.t. i gang med ph.d. projektet ’Det skal være sjovt at være sund’, hvor hun undersøger effekten af sundhedskampagnen Aktiv Året Rundt og undersøger hvilken betydning kampagnen har for eleverne.

Telefon: 7266 5277
E-mail: jdgu@ucsyd.dk
By: Haderslev

Julie Dalgaard Guldagers forskning

Julie er i samarbejde med Forskningsenheden for sundhedsfremme på Syddansk Universitet i gang med et ph.d. projekt. Formålet med forskningen er at undersøge hvilke faktorer, der påvirker kvaliteten, når de tre sundhedsuger i projektet Aktiv Året Rundt skal implementeres og have virkning i skolens hverdag efterfølgende. Desuden undersøges, om eleverne, efter de har deltaget i sundhedskampagnen er blevet mere fysisk aktive og om de har ændret deres holdninger til fysisk aktivitet. Julie er specielt optaget af evidensbaseret implementering og evaluering af sundhedsinitiativer.

Læs mere

Se Julies forskerprofil og læs mere om videnstemaet Status på På IdrætsFaget (SPIF), hvor Julie er en af UC SYD's eksperter.

Blandt Julies udgivelser kan nævnes følgende:

Guldager, Julie D.; Andersen, P.T.; von Seelen, J; Leppin, A. (2018): Physical activity school intervention: context matters. In: Health Education Research, cyy012, 05.05.18.

Guldager, Julie D.; Andersen, P.T.; von Seelen, J. (2017): Do teachers’ perceptions of effectiveness of a Danish physical activity programme depend on context? European Journal of Public Health, 20.10.17