Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Populært at læse til lærer online

Mød fire lærerstuderende, der har valgt at læse online

Publiceret:

På UC SYD har man fra 2015 til 2017 oplevet mere end en fordobling i antallet af online lærerstuderende. I 2017 begyndte hele 161 online studerende. Og tendensen fortsætter. Men hvorfor vælger flere og flere at læse online? Læs her, hvorfor Mette, Kathrine, Tanja og Michael har valgt at læse til lærer online på UC SYD.

Karriereskifte - fra salg til lærer

Mette, 42 år, bor i Lunderskov

Da Mette blev ramt af stress var der tid til at overveje nye muligheder. Hun ville ikke tilbage til salgsbranchen, i stedet ville hun være lærer. 

Foto af digital lærerstuderende

Men Mette er mor til to, og derfor er det heller ikke 'bare lige' at flytte for at uddanne sig. 

Med UC SYD’s online læreruddannelse kan Mette og familien blive i Lunderskov. Den digitale læreruddannelse giver Mette mulighed for at arbejde som lærervikar. Og det giver hende mulighed for hver dag at praktisere det, hun lærer på studiet.

Udlandseventyr og uddannelse

Kathrine, 27 år, bor i New York

For Kathrine har UC SYD’s digitale læreruddannelse gjort det muligt for hende at tage med sin mand på udlandseventyr og samtidig opfylde drømmen om at læse til lærer.

Foto af digital lærerstuderende i New York

For mens Kathrine læser til lærer online arbejder hendes mand i New York. Om nogle år vil de flytte hjem til Danmark igen, og til den tid er Kathrine færdig med uddannelsen. Hun glæder sig til at arbejde i den danske folkeskole. 

Jeg sidder i New York og er på vej mod min drøm om at blive lærer. Det er meget motiverende, og jeg føler mig enormt privilegeret.

Kathrine, digital lærerstuderende

Balance i familielivet

Tanja, 40 år, bor i Randers

UC SYD’s digitale læreruddannelse giver 40-årige Tanja mulighed for at jonglere privatliv og studieliv uden at have dårlig samvittighed overfor hverken børn eller medstuderende.

Foto af digital lærerstuderende

Tanja er som hun siger "vild med den digitale læreruddannelse", fordi hun kan planlægge sin tid som det passer ind i hendes hverdag. Og fagligt ser hun også flere fordele ved sit online studie:

På den digitale uddannelse skal vi ud på skolerne i hvert modul ud over de almindelige praktikker. Det ser jeg også som en kæmpe fordel, da ét er teori, noget helt andet er praksis. Jeg er simpelthen vild med at være studerende på den digitale læreruddannelse.

Tanja, digital lærerstuderende

Fleksible rammer og mobilitet

Michael, 32 år, bor på Amager

For Michael var det vigtigt at finde et fleksibelt studie, der både giver ham tid til at være far for sin dreng, der går i vuggestue og som samtidig også giver ham mulighed for at rejse til udlandet under uddannelsen. 

Foto af digital lærerstuderende

 

Min kæreste og mig har planer om at rejse ud i verden inden vores søn begynder i skole. Og det er jo så perfekt, at jeg med den digitale læreruddannelse, kan tage min uddannelse med mig til udlandet. Jeg får super god undervisning - og jeg kan læse, når det passer mig. Det er min tid og mit liv, der sætter rammerne for studiet - ikke omvendt.

Michael, digital lærerstuderende

 

Læs til lærer på nettet

Hos UC SYD kan du læse til lærer på nettet
Har du brug for et fleksibelt studie, hvor du kan tage din uddannelse med dig overalt?
Hos UC SYD kan du læse til lærer på nettet. Du kan enten læse på vores 100 % digitale læreruddannelse, hvor al undervisning sker online eller på vores delvis digitale læreruddannelse, hvor 75 %  af undervisningen foregår online, mens resten foregår på vores campus i Haderslev.
Praktikken og praksistilknytning foregår ved fysisk fremmøde på skoler. Der er praksistilknytning i alle moduler. 

Kontakt

Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte:

Jacob Buris Andersen, studieleder
jban@ucsyd.dk eller 7266 2037

Svend Brandt, studiekoordinator 
skbr@ucsyd.dk eller 7266 5006