Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Sig hej til UC SYD's nye studenterambassadører

Thomas, Cecilie og Sandra står klar til at vise studielivet på UC SYD frem til unge, der snart står overfor at skulle vælge uddannelse. 

Publiceret:

Thomas, Cecilie og Sandra står klar til at vise studielivet på UC SYD frem til unge, der snart står overfor at skulle vælge uddannelse. Sammen med 50 medstuderende har de valgt at blive ambassadører for UC SYD's uddannelser.

 

HUSET i Esbjerg lagde lokaler til, da UC SYD fredag den 30. november fejrede  UC SYD's nye studenterambassadører. De studerende indtog HUSETs café og fik byg-selv-burger, snacks og fri adgang til en god stabel brætspil. Og i det hele taget var det bare "skide hyggeligt".

 

Det er skide hyggeligt det her med at mødes med studerende på andre uddannelser og få et fællesskab med dem.

Thomas, lærerstuderende på UC SYD

Ordene er Thomas'. Han er lærerstuderende på UC SYD og for ham var det helt oplagt at melde sig som studenterambassadør.

Thomas, Cecilie og Sandra

Fra venstre: Thomas, lærerstuderende. Cecilie, socialrådgiverstuderende. Sandra, bioanalytikerstuderende.

Jamen, jeg elsker at tale med mennesker. Og så får man jo også et fællesskab og føler, at man er med til at gøre en positiv forskel.

Thomas, lærerstuderende på UC SYD

Og det med at gøre en forskel er vigtigt. Også for Sandra, der læser til bioanalytiker.

Jeg vil rigtig gerne fortælle om min uddannelse, for mange ved faktisk ikke, hvad en bioanalytiker er og hvad vi egentlig laver. Måske er der unge, der ikke ved, at uddannelsen er en mulighed. Det kan jeg hjælpe med, fordi jeg ved, hvordan det er at gå på uddannelsen. Og så har jeg også meldt mig for at udfordre mig selv. Jeg er normalt lidt tilbageholdende, men som studenterambassadør kan jeg øve mig i at være udadvendt og tale med mennesker, jeg ikke kender,

Sandra, bioanalytikerstuderende på UC SYD

cafehygge

Samtidig får studenterambassadørerne et særligt fællesskab sammen, og det har været en af årsagerne til at Cecilie har valgt at blive studenterambassadør.

Det er fedt at få noget sammen med studerende på andre uddannelser og lære dem at kende. Både på kurset og især på en aften som i aften, hvor vi bare skal hygge os og lære hinanden at kende.

Cecilie, studerende på socialrådgiveruddannelsen

studenterambassadører

15 af de i alt 53 uddannede studenterambassadører med deres kursusbeviser i hånden. 

 

Studenterambassadørerne vil for alvor komme til at spille en vigtig rolle, når UC SYD holder Åbent hus i februar. Her skal studenterambassadørerne tage imod gæsterne, hjælpe med at svare på deres spørgsmål og være med til at give dem en god dag.