Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Uddannelsestvivlen forsvandt til Åbent hus i Esbjerg

570 gæster besøgte UC SYD's Campus Esbjerg, da der var Åbent hus. 

Publiceret:

Lørdag den 23. februar var der Åbent hus på UC SYD i Esbjerg. En masse unge mennesker var dukket op for at blive klogere på det forestående studievalg.

570 besøgende mærkede studielivet

Solen skinnede, da de første besøgende nærmede sig parkeringspladsen ved Degnevej. Unge mennesker, der snart står over for det svære uddannelsesvalg, var mødt op for at snakke med studerende og undervisere om uddannelsestvivlen.

I år havde 570 besøgende taget turen forbi Åbent hus i Esbjerg, hvor det var muligt at skifte bekendtskab med de 11 uddannelser, der udbydes her. I indgangen blev gæsterne budt velkommen, fik goodiebags og havde mulighed for at snuppe lidt mad og kaffe i kantinen.

LÆS OGSÅ: UC SYD fastholder succes

Flere unge havde hevet forældre og venner med som støtte og gæsterne kunne mærke studielivet, se campus og besøge fredagsbaren. Forældre kunne få en forældrekaffe og høre om de diplom-, akademi- og masteruddannelser, som UC SYD også udbyder. Skala.fm var til stede hele dagen og sendte liveradio fra arrangementet.

Fedt at møde uddannelserne

Mette på 22 år havde taget sin veninde Michelle, der er studerende på UC SYD, under armen. Mette var nysgerrig efter at høre mere om ergoterapeut-, fysioterapeut- og læreruddannelsen. Og hun var glad for at deltage til Åbent hus.

Mette og Michelle, Åbent hus 2019

Billede: Fra venstre: Mette, besøgende til Åbent hus og Michelle, lærerstuderende på UC SYD

- Jeg synes, at det er en fed måde at blive afklaret på at høre om de forskellige uddannelser. Og at få at vide af dem der går her, hvordan det er at studere lige her. Så får man også noget at vide om stedet, sagde Mette.

I løbet af uge 8 har det været muligt at besøge UC SYD i Esbjerg, Haderslev, Kolding og Aabenraa.

LÆS OGSÅ: Sofie vil læse i Haderslev