Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Deltidsstuderende med administrative ambitioner i fuld format

Mød Maria, der læser til administrationsbachelor på deltid

Maria Falkenberg glæder sig over sine nye karrieremuligheder og spændende arbejdsopgaver. Hun læser til administrationsbachelor på deltid på UC SYD og ser nye døre åbne sig i sit administrative job hos Region Midtjylland.

Naturlig overbygning på kontoruddannelsen

Efter 32-årige Maria Falkenberg afsluttede sin kontoruddannelse, har ambitionerne været større. Hun arbejder som e-læringskoordinator hos Region Midtjylland i Aarhus og er glad for, at hun har fået muligheden for at videreuddanne sig og samtidig beholde sit job.

Foto af deltidsstuderende på administrationsbachelor

Jeg har valgt at læse til administrationsbachelor for at få et uddannelsesmæssigt grundlag, der kvalificerer mig til nye, spændende og mere avancerede arbejdsopgaver. Det er en naturlig overbygning på min kontoruddannelse.

Maria Falkenberg

Deltidsstuderende på administrationsbachelor

Studerende på deltid og arbejde ved siden af

Maria overvejede at studere på fuld tid, men hun var glad for sit arbejde og kunne ikke se sit liv passe sammen med en SU-indkomst. Nu oplever hun store fordele ved kombinationen af deltidsstudie og arbejdsliv.

Først og fremmest giver deltidsstudiet mig mulighed for at beholde min direkte kontakt til arbejdsmarkedet. Men en af de helt store fordele er, at jeg hele tiden kan drage en parallel mellem teorien fra studiet og mine arbejdsopgaver i praksis.

Maria Falkenberg

Deltidsstuderende på administrationsbachelor

I økonomiundervisningen på studiet har Maria bl.a. taget udgangspunkt i regnskabet fra sin arbejdsplads. Og det har givet hende en indsigt og forståelse for budget og regnskab i det offentlige og et større perspektiv på den afdeling, hvor hun arbejder.

Min arbejdsplads får jo på den måde også noget ud af det. Og så er de gode til at give mig den fleksibilitet, jeg har brug for.

Maria Falkenberg

Deltidsstuderende på administrationsbachelor

For det kræver nemlig en forståelse fra både arbejdsplads og familie, hvis man ifølge Maria skal få arbejde, studie og familielivet til at spille bedst muligt sammen. Og i hjemmet i Horsens er koordinering en nødvendighed, så der både skabes rum til selvstudie og tid til Marias mand og 3-årige datter.

Det kræver koordinering og fleksibilitet, men i bund og grund handler det også om selvdisciplin, og at jeg finder ud af, hvordan jeg bedst prioriterer mine kræfter. Og det lærer man hen ad vejen.

Maria Falkenberg

Deltidsstuderende på administrationsbachelor

Foto af deltidsstuderende på administrationsbachelor

Uddannelsen åbner døre

På trods af den ekstra koordineringsindsats, studiet kræver, har Maria ikke fortrudt sit valg om at studere på deltid. Og hendes fremtidsplaner rækker længere end til den dag, hun står med bachelorbeviset i hånden.

I min nuværende stilling håber jeg, at administrationsbacheloruddannelsen kan åbne dørene til projektledelse og konsulentopgaver. Det er dét, jeg lige nu brænder for at arbejde mere med. Men jeg har også undersøgt mulige master- og kandidatuddannelser.

Maria Falkenberg

Deltidsstuderende på administrationsbachelor

Administrationsbacheloruddannelsen har ifølge Maria åbnet op for mange spændende muligheder i hendes fremtid, og hun planlægger at rette sin bacheloropgave mod de muligheder, hun drømmer allermest om.

Deltidsuddannelsen i offentlig administration

Et deltidsstudie giver dig muligheden for at forfølge din drøm om nye karrieremuligheder, uden at du skal vinke farvel til dit nuværende job eller vende dit familieliv på hovedet.