Lær hvordan du klæder dine elever bedst på i matematikfaget med digitale læremidler og kompetencer
- Lær at rådgive kolleger om udviklingen af digitale teknologier og deres anvendelse i matematikfaget.
Teknologi kan berige undervisningen og læringen i matematikfaget, men det kræver de rette kompetencer at vurdere og anvende den. De kompetencer får du på modulet Teknologi og digitale læremidler i matematikfaget, og du lærer samtidig at formidle din viden til kolleger og ledere.
Formålet med at bruge digitale læremidler i matematik er selvfølgelig at styrke elevernes læring og kompetencer i faget, men også at styrke de påkrævede digitale kompetencer i det 21. århundrede. Det betyder blandt andet, at du lærer at betjene og anvende teknologier og digitale læremidler, herunder dynamisk geometriprogram, CAS og regneark, i undervisningssammenhæng. Du bliver i samme omgang introduceret til den aktuelle debat om teknologianvendelse i faget og generelt i undervisningen.
Modulet åbner for nyt indhold og nye arbejdsformer i matematikundervisningen, og dem lærer du at håndtere kritisk og konstruktivt i forhold til både muligheder og begrænsninger. Du kan dermed få en nøglerolle i forhold til at indføre og argumentere for teknologiens anvendelse og brug i matematikfaget i din organisation eller skole.
Det får du indsigt i på dette modul:
- Lær at anvende en række teknologier i matematikfaget og bliv introduceret til muligheder og begrænsninger ved dem.
- Hvordan du udvikler og tilrettelægger undervisning i matematikfaget med udgangspunkt i mulighederne for at anvende teknologi i faget.
- Hvordan du vejleder og hjælper kolleger og ledelse i anvendelse af teknologi og digitale læremidler i matematik.
Modulet er et valgmodul på Pædagogisk diplom, men kan også tages selvstændigt.
De vigtige detaljer
På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter.
Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.
Tilmeld dig her
Teknologi og digitale læremidler i matematikfaget
Nedenfor kan du se hvor og hvornår, vi udbyder modulet. Tryk på + for mere information
- Slutdato: 23.01.2026
- Bedømmelse: Skriftlig prøve
- Pris: kr. 12.800
- Kursusnummer: EH06-25117
Undervisningsdatoer
Der er undervisning 8 gange 4 timer (10 ECTS). Dertil kommer gruppevejledning. På undervisningsdage skal der beregnes fremmøde kl. 9.00 - 15.00, hvor der er undervisning og studieaktiviteter. Skriftlig opgave afleveres den 15. december 2025. De konkrete datoer for undervisning og eksamen meldes ud efter tilmeldingsfristen 1. juni 2025.
- Slutdato: 15.01.2027
- Bedømmelse: Skriftlig + mundtlig prøve
- Pris: kr. 13.100
- Kursusnummer: EH06-26115
Undervisningsdatoer mm.
Der er undervisning 8 gange 4 timer (10 ECTS). Dertil kommer gruppevejledning. På undervisningsdage skal der beregnes fremmøde kl. 9.00 - 15.00, hvor der er undervisning og studieaktiviteter. Aflevering af skriftlig opgave den 15. december 2026. Mundtlig eksamen afholdes i uge 2, 2027. De konkrete datoer for undervisning og eksamen meldes ud efter tilmeldingsfristen 1. juni 2026.