Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Læringsvejleder

Et fagområde under Pædagogisk diplomuddannelse

Læringsvejleder

Vil du være med til at skabe rammer for oplevelse, fordybelse og virkelyst på din skole og i det pædagogiske læringscenter?

Denne diplomretning kvalificerer dig til at igangsætte og koordinere nye undervisningstiltag, udvikle og kvalificere pædagogisk praksis i samarbejde med ledelse og kolleger.

Uddannelsen kvalificerer dig til at:

  • kunne indgå i samarbejder om at designe og lede komplekse pædagogiske og strategiske udviklingsopgaver samt forandringsprocesser
  • kunne igangsætte, gennemføre, vurdere og begrunde vejledningsopgaver i organisationen i relation til aktuelle indsatsområder på baggrund af data og et relevant vidensgrundlag

Du vælger selv vinklingen af din uddannelsesretning, du kan eksempelvis vælge at fokusere på pædagogisk it og digitale læringsformer, formidling, læringsmiljøer og kulturarbejde eller fokusere på teknologiforståelse og digitale færdigheder.

Vær opmærksom på, at hvis du vil opnå kompetencer til funktionen som læringsvejleder i relation til folkeskolens pædagogiske læringscentre, så skal dit uddannelsesforløbet indeholde modul 1: Læring og didaktisk design og modul 2: Vejledning og organisatoriske læreprocesser.

Moduler

Modul 1: Læring og didaktisk design

Modul 2: Vejledning og organisatoriske læreprocesser.

Modul 3: Pædagogisk it og digitale læringsformer

Modul 4: Teknologiforståelse og digitale kompetencer

Modul 5: Formidling, læringsmiljøer og kulturarbejde

 

Moduler

Læring og didaktisk design

ECTS: 10

Læs mere

Vejledning og organisatoriske læreprocesser

ECTS: 10

Læs mere

Pædagogisk IT og digitale læringsformer

ECTS: 10

Læs mere

Formidling, læringsmiljøer og kulturarbejde

ECTS: 10

Læs mere