Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Om UC SYD Efter- og videreuddannelse

At videreuddanne er at skabe fremdrift. At udvikle. Følge tiden. Forfølge drømmen. Lægge til. Forme og vokse. Som menneske, som medarbejder og som organisation.

Viden. Udvikling. Og så videre.

Hos UC SYD Efter- og videreuddannelse får du et godt afsæt for at komme videre. Længere. Eller måske i en helt ny retning. Vores fagmoduler og komplette uddannelser på diplom- og akademiniveau åbner en verden af muligheder for at specialisere dig. Styrke din faglighed. Stå stærkere med nye kompetencer. Og så videre.

Skabt til den virkelighed og de udfordringer, du møder
Hver eneste af UC SYDs efter- og videreuddannelser bygger på vores professionsuddannelser, professionsforskning og tætte samarbejde med praksis. Du er derfor sikker på en videreuddannelse, hvor indhold, faglighed og rammer er skabt til den virkelighed og de udfordringer, du møder hver eneste dag. Vi tilbyder videreuddannelser inden for

Efter- og videreuddannelser, der udfordrer. Og bevæger
UC SYD er regionens største vidensinstitution. Det giver os den nødvendige power til at skabe hvert eneste videreuddannelsestilbud på et solidt fundament af forskning og praksisnær faglighed. Du vil derfor opleve, at du efter et gennemført forløb hos UC SYD Efter- og videreuddannelse er vokset fagligt. At du er blevet udfordret og inspireret. At du har bevæget dig. Både som menneske og ressource.

Du finder os på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Kolding og Aabenraa.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Har du, dine medarbejdere eller din organisation brug for videreuddannelse eller skræddersyet udvikling, så kontakt os til en uforpligtende snak.

Jens Juulsgaard Larsen

Programleder, fungerende Efter- og videreuddannelseschef

Jens Juulsgaard Larsen (JJLA)

Jens er ansvarlig for den pædagogiske og strategiske udvikling af UC SYDs Efter- og videreuddannelse.
Pia Ellen Kjær

Souschef

Pia Ellen Kjær (PEKJ)

Pia har ansvar for efter- og videreuddannelsen hos UC SYD, og et medansvar for at fremme udbuddet af kompetenceudvikling på akademi- og diplomniveau i alle hjørner af Syd- og Sønderjylland. 

Anja Anderskouv

Uddannelseskonsulent

Anja Hassig Lyberth Anderskouv (AAND)

Anja er uddannelseskonsulent for 0-6 års-området og koordinator for den styrkede pædagogiske læreplan.
Anne Gregersen UC SYD

Faglig leder

Anne Tolstrup Gregersen (ATGR)

Anne er faglig leder for videreuddannelsen indenfor ledelse. Det gælder både videreuddannelse for nuværende og kommende ledere i offentlige og private organisationer.

Grethe Fogh Nielsen

Faglig leder

Grethe Fogh Nielsen (GFNI)

Grethe er faglig leder for videreuddannelse indenfor vejledning til f.eks. studievejledere og UU-vejledere, og indenfor beskæftigelse til f.eks. socialrådgivere, jobcentermedarbejdere og konsulenter.

Hanne-Lene Hvid Dreesen

Lektor

Hanne Lene Hvid Dreesen (HLHD)

Hanne-Lene har ansvar for vores akademiuddannelse i ungdoms - og voksenundervisning, diplomuddannelse i erhvervspædagogik og voksenunderviseruddannelsen.

Lene-Theresa Hansen

Lektor

Lene-Theresa Hansen (LTHA)

Lene-Theresa har ansvar for UC SYDs Videreuddannelse på områderne demens, psykiatri, socialpædagogik, sundhedspraksis og ICDP.

Lone Holst

Chefkonsulent

Lone Houmann Holst (LHHO)

Lone er er faglig leder af UC SYDs pædagogiske efter- og videreuddannelse for pædagoger, lærere, institutionsledere og ansatte i kommunernes forvaltninger.

Hun er uddannet folkeskolelærer og cand. pæd. i generel pædagogik.

Pia Assenholmn

Faglig leder

Pia Toft Oxbøll Assenholm (PTOA)

Pia er faglig leder af UC SYD's sundhedsfaglige videreuddannelse til sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, bioanalytikere, laboranter, jordemødre og indenfor ernæring og sundhed.