Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Åbent hus i Esbjerg

Kom til Åbent hus den 24. februar 2024 kl. 10-13

I Esbjerg kan du besøge følgende uddannelser:

Administrationsbachelor

Kig forbi vores stand, og få en snak med vores studievejleder og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er i Esbjerg.

Læs mere om administrationsbacheloruddannelsen her

Bioanalytiker

Kig forbi vores stand, og få en snak med vores studievejleder og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er på vores campus i Esbjerg.

Udover det vil de studerende løbende lave rundvisninger i laboratorierne, så du rigtig kan mærke den faglige stemning på uddannelsen.

Læs mere om bioanalytikeruddannelsen her

Ergoterapeut

Der vil være løbende rundvisninger på ergoterapeutuddannelsen, der vil også være mulighed for at få indsigt i det ergoterapeutiske fag gennem introduktion til det ergoterapeutiske håndværk ved både studerende og underviser, i ergoterapeutuddannelsens lokaler.

Læs mere om ergoterapeutuddannelsen her

Fysioterapeut

Kig forbi vores stand, og få en snak med både underviser og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er i Esbjerg.

Læs om, hvorfor det er fedt at læse til fysioterapeut og gøre et liv med bevægelse muligt

Læs mere om fysioterapeutuddannelsen her

Jordemoder

Kig forbi vores stand, og få en snak med vores studievejleder og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er på Campus Esbjerg.

Læs mere om jordemoderuddannelsen her

Laborant

Kig forbi vores stand, og få en snak med vores studievejleder og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er på Campus Esbjerg.

Udover det vil de studerende løbende lave rundvisninger i laboratorierne, så du rigtig kan mærke den faglige stemning på uddannelsen.

Læs mere om laborantuddannelsen her

Lærer

Kig forbi vores stand, og få en snak med både undervisere og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er på Campus Esbjerg.

Læs mere om læreruddannelsen her

Professionsbachelor i skat

Fra sommeren 2023, udbydes professionsbachelor i skat også i Esbjerg, derfor kan du også møde en stand fra uddannelsen på vores campus i Esbjerg.

Læs mere om skatteuddannelsen her

Pædagog

Kig forbi vores stand, og få en snak med både studievejledere, praktikkoordinator og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er på vores campus i Esbjerg.

Læs mere om pædagoguddannelsen her

Pædagogisk assistent

Du kan høre mere om uddannelsen ved pædagoguddannelsens stand.

Læs mere om uddannelsen i pædagogisk assistent her

Socialrådgiver

Kig forbi vores stand og få en snak med vores studievejleder og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er i Esbjerg.

Læs mere om socialrådgiveruddannelsen her

Sundhedsadministrativ koordinator

Kig forbi vores stand, og få en snak med vores studievejleder og studerende på uddannelsen. De kan besvare spørgsmål om både uddannelsens indhold, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, og hvordan studiemiljøet er.

Læs mere om uddannelsen i sundhedsadministrativ koordinator her

Sygeplejerske

Kig forbi vores stand, og få en snak med vores studerende og undervisere, der vil fortælle om uddannelsen og vise dig rundt i bygningen, hvor vi holder til. De vil ligeledes præsentere Simulationslokalet og vise praktiske øvelser.

Læs mere om sygeplejerskeuddannelsen her


Glem ikke, at du også kan møde vores arbejdsmarkedsuddannelser, bedre kendt som AMU.

AMU

Kig forbi vores AMU-stand, hvor du kan høre om vores store palet af korte opkvalificeringsuddannelser inden for blandt andet 0-6 års området samt området for fysisk og psykisk handicap. Mulighederne er mange - f.eks. kan du også høre om dine muligheder for at deltage på et PÅ-VEJ-TIL-uddannelsesforløb, som passer lige til dig, der gerne vil deltage på et mindre uddannelsesforløb, og som gerne vil have inspiration til yderligere valg af videre uddannelse.

Læs mere om vores mange AMU-tilbud til dig lige her

Besøg os til Åbent Hus den 24. februar kl. 10-13

Vi inviterer dig til Åbent Hus. Her kan du møde vores 12 spændende uddannelser, der holder til på UC SYD i Esbjerg, samt vores mange arbejdsmarkedsuddannelser (AMU).

Program

Du finder dagens programmer under hver af uddannelserne ovenfor.

Hvorfor Esbjerg?

Som studerende på UC SYD i Esbjerg kommer du til at opleve et stort fokus på nærhed og fællesskab, og du kommer til at kende både dine medstuderende og dine undervisere godt. Læs mere om, hvorfor det er fedt at tage sin uddannelse på vores campus i Esbjerg her.

Her virker til at være et rigtig godt studiemiljø. Da jeg kom herud, blev jeg taget imod af en gruppe studerende, som stod klar bare for at byde mig velkommen. De guidede mig rundt og sørgede for at give mig en god følelse af at være velkommen og 'tænkt på'.

Ragnhild, besøgende til Åbent hus i Esbjerg

Find os

Du finder os på Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø

Kontakt os

Har du spørgsmål? Så kontakt os her.

Besøg vores andre campusser

Campus Tønder

27. januar 2024

Åbent hus i Tønder

Hør om vores uddannelser til Pædagog og Pædagogisk assistent i Tønder.
Campus Kolding 2

3. februar 2024

Åbent hus i Kolding

Hør om en eller flere af vores 3 uddannelser på campus i Kolding, og bliv klogere på, om du finder din helt rette uddannelse her.

Campus Haderslev

3. februar 2023

Åbent hus i Haderslev

Hør om en eller flere af vores 8 uddannelser i Haderslev, og bliv klogere på, om du finder din helt rette uddannelse her.
Campus Aabenraa

24. februar 2023

Åbent hus i Aabenraa

Hør om en eller flere af vores 4 uddannelser i Aabenraa, og bliv klogere på, om du finder din helt rette uddannelse her.