Gå til hovedindhold

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Læs med 1.200 andre i charmerende omgivelser.

  Faciliteter på Campus Haderslev

  De smukke, gamle rødstensbygninger på Lembckesvej danner en charmerende ramme om uddannelser med moderne undervisningsformer og -faciliteter.

  De fleste af vores studerende går på mindre hold og lærer således både hinanden og underviserne godt at kende. Her bliver du ikke reduceret til et studienummer, men bliver en del af et studiemiljø, der giver såvel støtte som udfordringer - både på det faglige og personlige niveau.

  Vi har en helt ny og god kantine, som du også kan bruge til at studere samme med din studiegruppe. Vi har gymnastiksal, musiklokaler, bibliotek og fodboldbane. Og mellem bygningerne er der grønt og møbleret med bænke og borde, hvor de studerende sidder og arbejder, spiser eller hygger sig, når vejret tillader det.

  Det kan du læse på UC SYD i Haderslev

  Haderslev som studieby

  Campus ligger fem minutters gang fra Haderslev centrum, hvor der er caféer, butikker, biograf og teater og spillesteder. Hver sommer kommer store danske bands forbi til Kløften Festival, og til daglig er der koncerter på f.eks. Harmonien

  Haderslev gør meget for sporten, så du kan dyrke et hav af idrætsgrene. Og med hurtig adgang til fjorden og skoven kan du også slå dig løs, hvis du er til friluftsliv eller vil køre mountain bike. Som tilskuer kan du følge SønderjyskE’s superligahold i fodbold eller ishockeyholdet, som senest vandt DM-guld i 2015.

  Hvert år er der fælles studiestart for alle Haderslevs videregående uddannelser på den såkaldte UDAY. Så er der gang i byen.

  Find din nye bolig

  Når du skal finde din nye bolig i Haderslev, kan du bl.a. kigge på HAB-bolig.dkfindstudieboliger.dk og domea.dk. Her finder du ledige boliger i Haderslev, og du kan skrive dig op til en studiebolig. Du kan også undersøge dine muligheder for en andelsbolig på andelsboliger.dk.

  Find vej

  Du finder UC SYD i Haderslev på Lembckesvej 7, 6100 Haderslev. Find vej med Google Maps her.

  Kort over UC SYD Campus Haderslev

  Vores andre campusser

  UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

  Campus Esbjerg

  Campus Esbjerg

  Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

  Et aktivt studieliv med 3.000 studerende og 11 uddannelser.
  Foto af Campus Kolding

  Campus Kolding

  Campus Kolding: Et stærkt fællesskab

  Læs til pædagog eller pædagogisk assistent med 600 andre i Kolding.
  Campus Aabenraa

  Campus Aabenraa

  Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

  Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.200 andre.