Gå til hovedindhold

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Læs med 1.200 andre i charmerende omgivelser.

Det kan du læse på UC SYD i Haderslev

Faciliteter på Campus Haderslev

De smukke, gamle rødstensbygninger på Lembckesvej danner en charmerende ramme om uddannelser med moderne undervisningsformer og -faciliteter.

De fleste af vores studerende går på mindre hold og lærer således både hinanden og underviserne godt at kende. Her bliver du ikke reduceret til et studienummer, men bliver en del af et studiemiljø, der giver såvel støtte som udfordringer - både på det faglige og personlige niveau.

Vi har en helt ny og god kantine, som du også kan bruge til at studere samme med din studiegruppe. Vi har gymnastiksal, musiklokaler, bibliotek og fodboldbane. Og mellem bygningerne er der grønt og møbleret med bænke og borde, hvor de studerende sidder og arbejder, spiser eller hygger sig, når vejret tillader det.

Haderslev som studieby

Campus ligger fem minutters gang fra Haderslev centrum, hvor der er caféer, butikker, biograf og teater og spillesteder. Hver sommer kommer store danske bands forbi til Kløften Festival, og til daglig er der koncerter på f.eks. Harmonien

Haderslev gør meget for sporten, så du kan dyrke et hav af idrætsgrene. Og med hurtig adgang til fjorden og skoven kan du også slå dig løs, hvis du er til friluftsliv eller vil køre mountain bike. Som tilskuer kan du følge SønderjyskE’s superligahold i fodbold eller ishockeyholdet, som senest vandt DM-guld i 2015.

Hvert år er der fælles studiestart for alle Haderslevs videregående uddannelser på den såkaldte UDAY. Så er der gang i byen.

Adresse: Lembckesvej 7, 6100 Haderslev. Ring til os: 7266 2000.