Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Læs med 1.200 andre i charmerende omgivelser.

På Campus Haderslev har vi 1.200 studerende og otte uddannelser. De fleste af vores studerende går på mindre hold og lærer således både hinanden og underviserne godt at kende.

Her bliver du ikke reduceret til et studienummer, men bliver en del af et godt studiemiljø, der giver såvel støtte som udfordringer - både på det faglige og personlige niveau. 

Det kan du læse på UC SYD i Haderslev

Vil du starte på en uddannelse efter sommer? Så husk, at ansøgningsfristen til kvote 1 er den 5. juli kl. 12.

Foruden ovenfor listede uddannelser tilbyder vi også på Campus Haderslev en række efter- og videreuddannelser til færdiguddannede og erhvervsaktive. Såsom diplom- og masteruddannelser inden for ledelse, pædagogik og sundhed.

Studielivet på UC SYD

Vi har spurgt studerende fra UC SYD om, hvordan deres studieliv er. Svarene har de studerende filmet, som vi efterfølgende har klippet sammen til en lille video, du kan se herunder.

Du kan også få et indtryk af studielivet ved at følge os på Instagram. Her deler en ny studerende nemlig ud af sin sin uddannelse og sit studieliv hver uge. 

Oplev studiemiljøet som studerende for en dag

Kom og oplev hvordan det er at læse på UC SYD, inden du søger ind på en af vores uddannelser. Vi kalder det for studerende for en dag, og du kan læse mere om det lige her.

Faciliteter på Campus Haderslev

De smukke, gamle rødstensbygninger på Lembckesvej danner en charmerende ramme om uddannelser med moderne undervisningsformer og -faciliteter.

Vi har en helt ny og god kantine, som du også kan bruge til at studere samme med din studiegruppe. Vi har gymnastiksal, musiklokaler, bibliotek og fodboldbane. Og mellem bygningerne er der grønt og møbleret med bænke og borde, hvor de studerende sidder og arbejder, spiser eller hygger sig, når vejret tillader det.

Haderslev som studieby

Campus ligger fem minutters gang fra Haderslev centrum, hvor der er caféer, butikker, biograf og teater og spillesteder. Hver sommer kommer store danske bands forbi til Kløften Festival, og til daglig er der koncerter på f.eks. Harmonien

Haderslev gør meget for sporten, så du kan dyrke et hav af idrætsgrene. Og med hurtig adgang til fjorden og skoven kan du også slå dig løs, hvis du er til friluftsliv eller vil køre mountain bike. Som tilskuer kan du følge SønderjyskE’s superligahold i fodbold eller ishockeyholdet, som senest vandt DM-guld i 2015.

Hvert år er der fælles studiestart for alle Haderslevs videregående uddannelser på den såkaldte UDAY. Så er der gang i byen.

Det er fedt at bo i Haderslev; alt er tæt på, byen er hyggelig, og der er gode steder at drikke kaffe.

Cassandra, lærerstuderende

Find din nye bolig

Når du skal finde din nye bolig i Haderslev, kan du bl.a. kigge på HAB-bolig.dkfindstudieboliger.dk og domea.dk. Her finder du ledige boliger i Haderslev, og du kan skrive dig op til en studiebolig. Du kan også undersøge dine muligheder for en andelsbolig på andelsboliger.dk.

Find vej

Du finder UC SYD i Haderslev på Lembckesvej 7, 6100 Haderslev. Find vej med Google Maps her.

Kort over UC SYD Campus Haderslev

Vores andre campusser 

UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 3.000 studerende og 11 uddannelser.
Foto af Campus Kolding

Campus Kolding

Campus Kolding: Et stærkt fællesskab

Læs til pædagog eller pædagogisk assistent med 600 andre i Kolding.
Campus Aabenraa

Campus Aabenraa

Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.200 andre.