Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Læs mere om job og karriere ved UC SYD.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent.

Ledige stillinger

 • Campus Kolding
  Vi har lige så tårnhøje ambitioner for pædagogfaget som Uddannelses- og forskningsministeren, der har lovet pædagoguddannelsen i Danmark en saltvandsinsprøjtning på 127,5 millioner kroner over de næste par år.
 • Aabenraa
  Vi har lige så tårnhøje ambitioner for pædagogfaget som Uddannelses- og forskningsministeren, der har lovet pædagoguddannelsen i Danmark en saltvandsindsprøjtning på 127,5 millioner kroner over de næste par år.

  UC SYDs andel af de ekstra midler veksles til mere undervisning, vejledning og feedback.

  På den baggrund søger vi seks adjunkter/lektorer der skal undervise på vores pædagoguddannelse og uddannelsen til pædagogisk assistent på vores Campus i Aabenraa fra den 1. februar 2020. Alle stillinger er faste fuldtidsstillinger.
 • Esbjerg
  Vi har lige så tårnhøje ambitioner for pædagogfaget som Uddannelses- og forskningsministeren, der har lovet pædagoguddannelsen i Danmark en saltvandsindsprøjtning på 127,5 millioner kroner over de næste par år.
  UC SYDs andel af de ekstra midler veksles til mere undervisning, vejledning og feedback.
  Derfor mangler vi fire adjunkter/lektorer der skal undervise på vores pædagoguddannelse og uddannelsen til pædagogisk assistent på vores campus i Esbjerg fra den 1. februar 2020. Alle stillinger er faste fuldtidsstillinger.
 • Vil du bidrage til bedre, sjovere og tryggere hverdage for børn i daginstitutioner? Pædagoger spiller en vigtig rolle i mange aspekter af vores liv. I daginstitutionen er det pædagogen, der lærer børn at lyne jakken, danne venskaber og vente til det bliver ens tur. I skolen sikrer pædagogen i tæt samarbejde med lærere, at børnene trives, udvikles og får en varieret dag fyldt med aktiviteter, der understøtter læringen. Og i fritiden bidrager pædagogen til kreativ, kropslig og anden form for udfoldelse og personlig udvikling for børn.
 • Campus Haderslev
  Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, hvor fokus er at skabe sammenhæng og handlekraft i en kompleks organisation? Så er du måske vores nye projekt- og tilbudskonsulent i projekt og forskningsteamet.

 • Campus Esbjerg
  Ser du dig selv som et naturligt bindeled, når projekter skal dribles i mål, og går du til opgaverne med indstillingen om at yde den bedste indsats, så mangler vi en IT-partner med erfaring og lyst til projektledelse.
 • Campus Esbjerg
  Vi mangler dig til vores pædagoguddannelse på Campus Esbjerg, hvis du har overblikket og ro i sjælen til at være vores praktikkoordinator på pædagoguddannelsen og koordinator på uddannelsen til pædagogisk assistent.
 • Campus Esbjerg
  Til vores kompetente og servicemindede team af medarbejdere i Servicedesk i UC SYD, søger vi en ny kollega. Du skal kunne varetage mange forskellige typer it-support opgaver, arbejde i et skiftende tempo og samtidig bevare fokus.
 • Campus Esbjerg
  Vil du sætte konkret aftryk på sygeplejefaget? Vil du sammen med dygtige og engagerede medarbejdere skabe et godt studiemiljø og udvikle sygeplejerskeuddannelsen - én af de vigtig-ste velfærdsuddannelser? Så har du nu muligheden.
 • Campus Haderslev
  Er du god til at planlægge, strukturere og organisere? Og har du samtidig lyst til at hjælpe studerende med at forstå og takle de udfordringer og muligheder, de står overfor i deres uddannelses-forløb?
Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.

Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads.