Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Læs mere om job og karriere ved UC SYD.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent.

Ledige stillinger

 • Esbjerg
  Vi mangler dig som adjunkt eller lektor til undervisning i håndværk & design, billedkunst og teknologiforståelse og måske også andre opgaver, hvis du brænder for din faglighed, og har lyst til give den videre til fremtidens lærere.
 • Haderslev
  Trives du med en udfordrende og udviklende hverdag, hvor du i samspil med vores kunder og dine kolleger er med til at videreudvikle ledere og deres organisationer, så er det helt sikkert dig vi søger.
 • Esbjerg
  Har du lyst til at omgive dig med de bedste kolleger og studerende, så mangler vi en adjunkt/lektor til en deltidsstilling 70 % af fuld tid til undervisning i engelsk og pædagogik/lærerfaglighed (elevens læring og udvikling) på vores læreruddannelse i Esbjerg.

 • Haderslev/Esbjerg
  Der er stort fokus på projekter omkring og undervisning i naturfaglige emner, samlet kendt som STEM – science, technologi, engineering og math. Derfor mangler vi en til to dygtige undervisere, der kan deltage i forsknings- og udviklingsprojekter og varetage undervisning på vores læreruddannelse indenfor naturfag, matematik og/eller teknologi.
 • Campus Haderslev

  Har du kompetencerne til at arbejde med ledelsesunderstøttelse? Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Har du lyst til en hverdag med bredde i dine arbejdsopgaver?
  Så er det dig, vi har brug for til administrativ understøttelse af vores forskningschef.
 • Campus Haderslev
  Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, og har du lyst til at bidrage med sammenhængskraft og teamsamarbejde – så er du måske vores nye kollega i projekt- og forskningsteamet på Campus Haderslev?

 • Campus Esbjerg
  Brænder du for at støtte unge mennesker, så de får løst op for nogle af livets udfordringer og kommer i mål med deres uddannelse, så mangler vi en autoriseret psykolog i et barselsvikariat.
  Du kommer til at arbejde tæt sammen med en anden psykolog, studievejledere og læsevejledere. Dit primære arbejdssted bliver Campus Esbjerg, men det er en forudsætning, at du også kommer på vores campusser især i Kolding, men også Haderslev og Aabenraa.

  Stillingen er på 32 timer om ugen og vi vil gerne have dig ansat fra 1. juni 2020.
 • Campus Haderslev
  Vi søger en barselsvikar for studieadministrativ medarbejder til at indgå i vores team af studieadministrative medarbejdere på vores campus i Haderslev.

  Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? – bliver du ikke stresset af, at der er en række opgaver, der mere eller mindre skal løses på samme tid, men prioriterer med sikker hånd – og har du lyst til at bidrage med sammenhængskraft og teamarbejde – så er du måske vores nye kollega i studieadministrationen på Campus Haderslev?
 • Campus Esbjerg
  Er du en stærk og erfaren projektleder, der kan sikre, at digitale projekter kommer i mål i en kompleks og spændende organisation? Hvis det lyder som dig, er du måske vores nye projektleder på digitaliseringsprojekter.

  Vi tilbyder en fuldtidsstilling indenfor Studieadministration og HR, hvor dine opgaver primært vil ligge på det studieadministrative område.
 • Esbjerg
  Til vores kompetente og servicemindede team af medarbejdere i Servicedesk i UC SYD søger vi en it-supporter.
 • Esbjerg
  Vores nuværende studieleder for bioanalytiker- og laborantuddannelsen går på pension, så vi søger en ny ambitiøs studieleder til at fortsætte det gode arbejde.
 • Vil du være en del af holdet, der underviser fremtidens ledere?

  Vi søger timelærere inden for ledelsesområdet i Efter- og videreuddannelsen (EVU) med tiltrædelse 1. august 2020 eller snarest herefter.
 • Campus Esbjerg
  Har du et udpræget talent for udvikling og en skarp forståelse for effektiv drift på HR-området i en kompleks og spændende organisation? Hvis det lyder som dig, er du måske vores nye kollega i HR-afdelingen.

Ledige chef-stillinger

Institutchef til læreruddannelsen og CFU
Brænder du for uddannelsessektoren og for dannelsen og uddannelsen af det enkelte menneske? Er du ambitiøs, og vil du i et tæt samarbejde med forskningen sikre, at den danske læreruddannelse fortsat udvikles? Er du en kompetent chef, der med både nærvær og udsyn skaber følgeskab?

Så er du måske den nye institutchef på UC SYD?

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.

Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads.