Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent. Og læse mere om job og karriere ved UC SYD.

Ledige chef-stillinger

Sekretariatschef
Campus Esbjerg
Vil du arbejde tæt på rektor, direktionen og de centrale beslutninger på Syd- og Sønderjyllands største uddannelses- og videninstitution? Kan du drive større strategiske indsatser, og trives du i en stilling med mange berøringsflader og høj kompleksitet? 

Ledige stillinger

 • Campus Esbjerg
  Brænder du for at uddanne og kompetenceudvikle fremtidens ergoterapeuter? Har du lyst til at undervise, og motiveres du af at bruge din faglighed til at bidrage til udviklingen af ergoterapifaget? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega til en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. februar 2023.
 • Campus Haderslev
  Vil du være med til at kompetenceudvikle til projektledelse? Har du viden om og erfaring med agil og hybrid projektledelse, SCRUM og metoder til projektledelse? Og kan du binde vores studerendes udfordringer fra praksis sammen med relevant teori og forståelser?
  Så er det måske dig vi mangler som kollega og underviser til vores Diplomuddannelse i projektledelse.
 • Campus Esbjerg eller Aabenraa
  Vi søger en docent, som kan være med til at lede og forme forsknings- og udviklingsmiljøet: Sundhedsfaglig Praksis (SuPra) og styrke det gennem sin forskningspraksis med et særligt fokus på forebyggelse og sundhedsfremme. I SuPra arbejder vi med forsknings- og udviklingsarbejde i relation til hele det sundhedsfaglige felt, og søger dig, der kan styrke UC SYDs viden og tilgange inden for forebyggelse og sundhedsfremme.
 • Campus Esbjerg eller Kolding
  Vi søger en docent, som kan være med til at lede og forme et forsknings- og udviklingsmiljø omkring socialt arbejde, forvaltning og kommunikation med et særligt fokus på kommunikation og kommunikationens betydning for professionernes praksis.
 • Campus Esbjerg eller Campus Haderslev
  Vi søger en docent, som vil være med til at lede og forme forsknings- og udviklingsmiljøet: Skole og undervisning, med et særligt fokus på fag og almendidaktik og læreruddannelsesudvikling.
 • Campus Kolding, Esbjerg eller Aabenraa
  Vi søger en docent, som kan være med til at lede og forme forsknings- og udviklingsmiljøet: Pædagogik og pædagogisk praksis og styrke det gennem sin forskningspraksis med et særligt fokus på æstetik og leg.
 • Campus Aabenraa
  Har du et indgående kendskab til sygeplejerskeuddannelsens opbygning, indhold og undervisningserfaring fra sygeplejerskeuddannelsen, samt erfaring med internationalisering i sygeplejerskeuddannelsen? Har du specifik klinisk erfaring indenfor hjernesygdomme og neurologi? Har du en anerkendende tilgang til de studerende, og brænder du for at formidle dit fag? Så er du måske lige den, vi søger. Vi søger en ny kollega på sygeplejerskeuddannelsen i Aabenraa. Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 1. marts 2023.

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads. Generelle spørgsmål Spørgsmål til jobansøgningen Spørgsmål om samtalen Spørgsmål til ansættelsen