Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent. Og læse mere om job og karriere ved UC SYD.

Ledige stillinger

 • Campus Haderslev
  Nu kan du blive en del af en uddannelsesinstitution i konstant udvikling, som har øje for din faglige udvikling og dit bidrag til at uddanne fremtidens lærere.
 • Campus Haderslev
  Brænder du for at undervise nuværende og kommende vejledere? Kan du binde vejledningsteori og -praksis sammen til gavn for studerende og deres organisationer? Så er det måske dig, vi mangler som ny underviser i vores vejledningsteam. Stillingen er tidsbegrænset til et år.
 • Campus Haderslev
  Har du lyst til at blive en del af et velfungerende sekretariat med spændende arbejdsopgaver, trives du i et travlt og godt arbejdsmiljø, og har du overblik, stor drivkraft og humor, så er du den administrative koordinator, vi mangler til en nyoprettet stilling i Censorsekretariatet på Campus Haderslev fra 1. august 2021.
 • Campus Haderslev eller Campus Kolding
  Har du lyst til at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og mange spændende opgaver, så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Efter- og videreuddannelsen.
 • Campus Haderslev eller Campus Kolding
  Har du lyst til at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og mange spændende opgaver, så er du måske en af vores nye studiemedhjælpere i Efter- og videreuddannelsen.
 • Campus Esbjerg
  Har du lyst til at blive en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med mange spændende opgaver, kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, og har du lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø og positivt teamsamarbejde og sparring med andre, så er du en af de 2 studentermedhjælpere, vi søger til Team Optagelse og SU på campus Esbjerg.

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads. Generelle spørgsmål Spørgsmål til jobansøgningen Spørgsmål om samtalen Spørgsmål til ansættelsen