Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Læs mere om job og karriere ved UC SYD.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent.

Ledige stillinger

 • Campus Haderslev
  Vi søger en underviser, der har undervisningserfaring, pædagogisk tæft og et godt planlægningsgen til en adjunktvikarstilling på vores professionsbachelor i Engelsk og digital markedskommunikation, UC SYD, Haderslev.
 • Campus Esbjerg
  Er du så vild med IT, teknik og infrastruktur, at du vil gøre det til din levevej, så mangler vi en IT-supporterelev til den 2 -årige it-supportelevuddannelse. Det er vigtigt for os, at du er engageret, serviceminded og i stand til at yde en udstrakt service til både medarbejdere og studerende. Og at du går til opgaverne med et smil på læben.
 • Kolding
  Med forventet opstart den 1. april 2020 søger UC SYD en adjunkt/lektor i en fuldtidsstilling med særlig interesse inden for Playful Learning, der kan være med til at opbygge forskningsfeltet på professionsskolen.
  Ansættelsen er under forudsætning af, at du i løbet af de tre første år af din ansættelse gennemfører en ph.d. uddannelse med positivt resultat inden for temaet ”Engagerede og kropsligt aktive måder at arbejde med leg ved curriculære temaer i pædagog- og læreruddannelsen”.
 • Kolding
  Med forventet opstart den 1. april 2020 søger UC SYD en adjunkt/lektor i en fuldtidsstilling med særlig interesse inden for Playful Learning, der kan være med til at opbygge forskningsfeltet på professionsskolen.
  Ansættelsen er under forudsætning af, at du i løbet af de tre første år af din ansættelse gennemfører en ph.d. uddannelse med positivt resultat inden for temaet ”Evaluering, vurdering og gennemførsel af eksaminer af Playful Learning processer”.
 • Esbjerg
  Ergoterapeutuddannelsen søger en studieleder med flair for anerkendende lederskab og gen-nemslagskraft
 • UC Syd søger en docent til forskning og faglig ledelse af forskning indenfor det sundhedsfaglige område. Docenten vil få ansvaret for at udvikle, lede og kvalitetssikre forskningen i forskningsprogrammet sundheds- og socialfaglig praksis.
Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.

Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads.