Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Læs mere om job og karriere ved UC SYD.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent.

Ledige stillinger

 • Aabenraa
  Har du lyst til at blive en del af en velfungerende medarbejdergruppe, at undervise fremtidens pædagoger i Sønderjylland i et tæt samarbejde med aftagerfeltet og ikke mindst lave spændende undervisning i en uddannelse, der konstant er under forandring, så har vi en ledig stilling, du kan søge.
 • Campus Haderslev
  Vi mangler dig til at styre vores trykkeri i et halvt års vikariat, hvis du er selvstændig og struktureret grafisk assistent eller DTP’er/trykkerimedarbejder.
 • Campus Haderslev
  Vi skal bruge en kontorelev med speciale i offentlig administration til studieadministrationen på Campus Haderslev fra den 1. oktober 2019.
 • Campus Esbjerg
  Vi skal bruge en kontorelev med speciale i offentlig administration til studieadministrationen på Campus Esbjerg fra den 1. oktober 2019.
 • Esbjerg
  Har du viden og erfaringer indenfor undervisning af tosprogede og lyst til at undervise, så mangler vi 1-2 timelærere til vores læreruddannelse i Esbjerg.
 • Haderslev
  Har du viden og erfaringer inden for undervisning af tosprogede, specialpædagogik eller almen undervisningskompetence, så søger vi to-tre timelærere til læreruddannelsen i Haderslev.
 • Campus Haderslev
  Har du viden og erfaringer indenfor skat og lyst til at undervise, så søger vi lige nu eksterne timelærere til skatteuddannelsen i Haderslev.
Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.

Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads.