Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent. Og læse mere om job og karriere ved UC SYD.

Institutchef til sundhed

UC SYD
Vil du stå i spidsen for de sundhedsfaglige uddannelser hos UC SYD, og kan du gå forrest i at skabe en stærkere kobling imellem grunduddannelse, forskning og efter-og videreuddannelse? Har du kendskab til de udfordringer og dynamikker, der aktuelt præger sundhedsområdet, og kan du bringe denne viden i spil på uddannelsesområdet? Læs mere her.
Ansøgningsfrist: 27.02.2022
 

Ledige stillinger

 • Campus Esbjerg
  Har du altid drømt om at uddanne og forme fremtidens ergoterapeuter? Så har du nu muligheden for at afprøve, om drømmen er noget for dig.
 • Campus Haderslev
  Til vores kompetente og servicemindede team af medarbejdere i Servicedesk i UC SYD, søger vi en ny kollega. Du skal have lysten og evnen til at indgå i et team, hvor vi er med til at gøre en forskel for ca. 670 ansatte og 6.200 studerende, ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support. Du skal kunne varetage mange forskellige typer it-support opgaver, arbejde i et skiftende tempo og samtidig bevare fokus.
 • Campus Haderslev
  Vil du bidrage til at skabe gode rammer for forskning om udsathed blandt børn og unge?

  NUBU søger en studentermedhjælper, der kan varetage den eksterne kommunikation af NUBUs forskning på hjemmeside og gennem nyhedsbreve.
 • Campus Haderslev
  Har du lyst til at undervise i ”Klasselærerrollen og skole-hjem-samarbejdet” eller i ”Undervisning af tosprogede elever”, så søger vi to timelærere uden tidsbegrænsning til læreruddannelsen i Haderslev.
 • Campus Esbjerg eller Haderslev
  Vil du være med til at professionalisere det økonomiske set-up omkring det eksternt finansierede område ved UC SYD? Så er det dig, vi søger som økonomikonsulent til Team projektøkonomi ved UC SYD.
  UC SYD ønsker at styrke sin position som forsknings- og vidensinstitution, også gennem tiltrækning af flere eksterne midler. Det kræver en stærk økonomisk understøttelse af både forskere, konsulenter, projektledere, chefer samt forsknings- og projektadministration, hvilket vil blive en vigtig del af rollen som økonomikonsulent i projektøkonomi.

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads. Generelle spørgsmål Spørgsmål til jobansøgningen Spørgsmål om samtalen Spørgsmål til ansættelsen