Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent. Og læse mere om job og karriere ved UC SYD.

Ledige lederstillinger:

Leder til studieservice
Campus Kolding
Vil du stå i spidsen for to centrale teams i vores Studieservice og dermed sætte et afgørende præg på de studerendes og kursisternes oplevelse af UC SYD? Kan du skabe struktur og stabilitet for medarbejderne og i opgaverne i en tid, hvor forandringer kendetegner hverdagen? Har du lyst til at bidrage til videreudviklingen af det samlede studieadministrative område i et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam? Læs mere

Ledige stillinger

 • Campus Esbjerg
  Har du lyst til at arbejde med ledelsesbetjening på strategisk niveau i Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution? Motiveres du af at arbejde tæt på maskinrummet, hvor de centrale beslutninger tages?
 • Campus Esbjerg
  Brænder du for at uddanne og forme fremtidens ergoterapeuter? Har du lyst til at undervise, og motiveres du af at bruge din faglighed til at bidrage til udviklingen af ergoterapeutuddannelsen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega.
 • Campus Esbjerg
  Har du et ønske om at være med til at uddanne fremtidens laboranter? Har du lyst til at bruge din faglighed og personlige kompetencer til at undervise og samtidig bidrage til videreudviklingen af uddannelsen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega
 • Haderslev
  Har du flair for IT, teknik og håndværk? Kan du lide at samarbejde og yde en god service? Så har vi et spændende og alsidigt job til dig på Campus Haderslev.
 • Campus Esbjerg
  Vil du være en del af et service-minded og kompetent team, der dagligt gør en forskel for vores studerende og medarbejdere? Motiveres du af mange forskellige it-support opgaver, og kan du bevare fokus, når tingene går stærkt? Så er du måske vores nye kollega i Servicedesk i UC SYD.
 • Campus Esbjerg
  Har du viden og erfaring fra det psykologfaglige område, og har du lyst til at undervise, så søger vi fra den 1. august 2022 eller snarest derefter en underviser til socialrådgiveruddannelsen på vores campus i Esbjerg.

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads. Generelle spørgsmål Spørgsmål til jobansøgningen Spørgsmål om samtalen Spørgsmål til ansættelsen