Gå til hovedindhold

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Læs mere om job og karriere ved UC SYD.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent.

Ledige stillinger

 • Esbjerg
  Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt/lektor til undervisning i Håndværk & design og Billedkunst samt evt. andre opgaver
 • Haderslev
  Vil du være en del af holdet, der underviser fremtidens ledere?

  Vi søger 2-3 adjunkter/lektorer til fuldtidsstillinger inden for ledelsesområdet i Efter- og videreuddannelsen (EVU).
 • Haderslev
  Vil du undervise voksne i voksenpædagogik, så mangler vi 2-3 adjunkter/lektorer til det voksenpædagogiske område i Efter- og videreuddannelsen (EVU).
 • Esbjerg
  Der er fart på vores læreruddannelse i Esbjerg, så vi mangler en adjunkt/lektor i tidsbegrænset ansættelse på 70 % af fuld tid til undervisning i engelsk og pædagogik/lærerfaglighed (elevens læring og udvikling)
  Ansættelse er fra den 1. august 2019 til den 30. juni 2020.
 • Campus Kolding
  Er du ejendomsserviceteknikeren, der blandt mange forskellige opgaver kan skifte en pakning i vandhanen, sørge for at bygningernes tekniske installationer virker optimalt og sørge for at udenoms arealerne ser indbydende ud – alt sammen med et smil på læben, så er det dig, vi mangler til vores campus i Kolding.
 • Campus Esbjerg
  Har du talent for at koordinere, strukturere og tænke i processer? Kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, hvor fokus er at skabe sammenhæng og handlekraft i en kompleks organisation? Så er du måske vores nye kollega i Strategisk enhed, ledelsessekretariatet på UC SYD, Campus Esbjerg.
 • Campus Esbjerg
  Er du god til at kommunikere og skabe netværk og har du lyst til at være med til at styrke sam-arbejdet mellem uddannelse og praksis? Har du lyst til at hjælpe studerende med at forstå og takle de udfordringer og muligheder, de står overfor i deres uddannelsesforløb? Så kan du væ-re vores nye kollega.
 • Esbjerg
  Vil du sætte konkret aftryk på sygeplejefaget? Vil du skabe et godt studiemiljø på én af de vigtigste velfærdsuddannelser? Og vil du sammen med dygtige og engagerede medarbejdere drifte og udvikle sygeplejerskeuddannelsen og den sundhedsfaglige del af ambulancebehandleruddannelsen? Så har du nu muligheden.

  Som studieleder ved sygeplejerskeuddannelsen i Esbjerg bliver du leder for en ambitiøs og erfaren gruppe af medarbejdere, der brænder for at uddanne fagligt dygtige dimittender, der naturligt arbejder på tværs af professioner og sektorer til gavn for patienter og borgere.
Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.

Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads.