Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
 • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Læs mere om job og karriere ved UC SYD.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent.

Ledige stillinger

 • Campus Haderslev
  Vil du undervise fremtidens lærere på vores campus i Haderslev, hvor der emmer af historie, som bygger bro mellem teori og praksis, så mangler vi en adjunkt/lektor på fuld tid inden for fagområdet Lærernes Grundfaglighed med tiltrædelse den 15. februar 2021.
 • Campus Esbjerg
  Vi vil styrke den sundhedsfaglige forskning og søger derfor en docent til forskning og faglig ledelse af forskning indenfor det sundhedsfaglige område. Docenten vil i samarbejde med en docentkollega få ansvaret for at udvikle, lede og kvalitetssikre forskningen i forskningsprogrammet Sundhedsfaglig praksis.
 • Campus Haderslev
  Er du serviceminded, og har du flair for teknik og håndværk? Kan du lide at samarbejde med mange forskellige mennesker, og er du god til at få tingene til at ske? Så har vi en spændende og alsidig elevplads til dig på Campus Haderslev.
 • Campus Esbjerg
  Kan du svinge en gulvmoppe som ingen andre og har du erfaring med rengøring på professionelt niveau, så mangler vi 2 rengøringsassistenter/ sanitør til vores campus i Esbjerg til hygiejnerengøring.
  Der er tale om 2 tidsbegrænsede stillinger på deltid med 20 timer i 40 uger og arbejdstiden er fra kl. 11.00 – til klokken 15 i perioden 1. januar til 31. december 2021.
 • Campus Haderslev
  Har du godt kendskab til GDPR og er du lidt af en it og data-nørd. Og kunne du tænke dig at arbejde med hjemmesider, så kan det være dig, vi mangler til en nyoprettet stilling i Professionshøjskolernes Censorsekretariat.

  Vi er et lille sekretariat med en vigtig opgave. Professionshøjskolernes Censorsekretariatet vedligeholder og udvikler vores IT-system Censor-IT, som vi og andre sekretariater på erhvervsakademier og universiteter anvender til at allokerer censorer til eksamen til over 300.000 studerende om året.
 • Campus Haderslev
  Er du teknisk designer eller tilsvarende, og har du lyst til at tilbringe dit arbejdsliv på en arbejdsplads hvor en uformel omgangstone og det daglige grin prioriteres og hvor hjælpsomhed overfor en presset kollega er naturlig, så kan det være dig, vi mangler.

  Stillingen er en nyoprettet fuldtidsstilling i afdelingen for bygningsdrift og service på vores campus i Haderslev med tiltrædelse 1. februar 2021.
 • Campus Esbjerg, Campus Haderslev, Campus Kolding eller Campus Aabenraa
  Vil du være en del af underviserteamet, der brænder for at omsætte viden til handlinger i den pædagogiske praksis?
 • Campus Kolding
  Har du en bred pædagogisk baggrund, og brænder du for at formidle din viden? Så er det måske dig, vi søger til en af vores to ledige stillinger som midlertidig adjunkt/lektor på fuld tid ved pædagoguddannelsen og pædagogisk assistentuddannelsen på Campus Kolding.
 • Campus Aabenraa
  Har du en bred pædagogisk baggrund, og brænder du for at formidle din viden? Har du erfaring med og finder det spændende også at arbejde med virtuel didaktik? Så er det måske dig, vi søger til en af de tre stillinger på fuld tid ved Pædagoguddannelsen og Pædagogisk Assistentuddannelsen på vores campus I Aabenraa.

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.

Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads.