Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Mød medarbejderne på UC SYD

Hør hvad vores medarbejdere har at sige om UC SYD.

Vi er en stor organisation med 700 medarbejdere, og vi rummer en mangfoldighed af personligheder, fagligheder, kompetencer og kulturer. Nogle laver administrativt arbejde, nogle underviser eller forsker, mens andre sørger for, at vores bygninger fungerer, og vores gange er rene. 

Vi ansætter HK’ere, djøf’ere, pædagoger, Ph.d.’ere og mange flere. Vi har brug for alle, og vi har plads til alle. Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Herunder kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.

Vinie Levisen 

Vinie er uddannet sygeplejerske. Hun arbejder som konsulent og forsker i UC SYD Forskning, hvor hun forsker i mænds sundhed.

Hun oplever bl.a., at hun og kollegerne er meget villige til at dele med hinanden og inspirere hinanden, og for Vinie er det noget af det mest givende ved hendes arbejdsplads. Hør hende fortælle om det i videoen.

Mariann Blok Kristensen

Mariann arbejder som underviser og studievejleder på administrationsbacheloruddannelsen.

Hun synes bl.a., det er fantastisk at møde personer med en høj faglighed, men som nørder et helt andet område end sig selv, og koble de forskellige kompetencer på bedste måde og få en pulje med meget forskellige kompetencer.

Hør hende også fortælle om det gode samspil mellem privatliv og arbejdsliv i videoen lige her.

Dorthe Linding Juhl

Dorthe arbejder som studieadministrativ faglig koordinator og har sin daglige gang på Campus Aabenraa.

Da hun vendte tilbage til UC SYD efter at have afprøvet andre udfordringer i en anden stilling, følte hun sig hjemme fra dag ét. Hun synes, det er dejligt at vide, at hun er en lille brik i det store puslespil, der gør, at en studerende går ud af døren som udlært.

Anders Kristensen

Anders Kristensen arbejder som pedel på UC SYD.

Han løser store og små opgaver på UC SYD og ved aldrig, hvad dagen bringer. Og for ham er det charmen ved at være pedel. Derfor har han heller ikke planer om at søge væk fra UC SYD. Hør ham fortælle om det i videoen.

Læs mere om job og karriere

Medarbejdere sidder ved bord og snakker sammen

Job og karriere

Ledige stillinger

Se hvilke ledige stillinger, du lige nu kan søge hos UC SYD.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Din karriere på UC SYD

Hos UC SYD har du plads til at lære nyt og til at udvikle dig fagligt og personligt. Vores filosofi er, at medarbejdere i udvikling er til alles fordel. Vi understøtter din karriereudvikling ved at give dig mulighed for f.eks. internt jobskifte eller for at udvikle dine kompetencer i dit nuværende...
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Kulturen på UC SYD

Når du træder ind ad døren på UC SYD, vil du med det samme mærke, at der er en helt særlig kultur og et livligt arbejdsmiljø. Vores kontorer ligger side om side med undervisningslokaler og fællesarealer, så studiemiljø, læringsmiljø og arbejdsmiljø smelter sammen. Vi arbejder tæt på de studerende og...