Gå til hovedindhold

Ledige stillinger

Her finder du ubesatte stillinger 

Når vi har ledige stillinger, kan du se dem her. Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på opslaget og følg proceduren.
 

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

I denne video kan du høre Katrine Bertelsen fortælle om at være ansat ved UC SYD:

Ledige stillinger

 • Campus Aabenraa
  Vi søger en adjunkt til det juridiske område på Socialrådgiveruddannelsen med undervisning på Campus Aabenraa. Stillingen er med ansættelse 1. juni 2018 eller snarest derefter.
 • Aabenraa
 • Esbjerg
  Vi ønsker en visionær og fagligt stærk studieleder, der, med kendskab til jordemoderfaget og -uddannelsen kan sætte mål og retning for det videre arbejde med jordemoderuddannelsen i Esbjerg. Målet er, at nyuddannede jordemødre fra UC SYD er innovative og fagligt dygtige jordemødre, der naturligt arbejder på tværs af professioner og sektorer til gavn for kvinder og deres familier.
 • Campus Esbjerg
  Da en af vores medarbejdere har valgt at gå på efterløn, og da socialrådgiveruddannelsen ved Campus Esbjerg fortsat er i vækst, søger vi to adjunkter til undervisning ved socialrådgiveruddannelsen i Esbjerg indenfor området socialt arbejde og socialrådgivning med ansættelse fra den 1. juni 2018, eller snarest derefter.
 • 33,3
  Fra den 1. august eller snarest derefter mangler vi en underviser til psykologi og beslægtede fag til en adjunkt/lektorstilling på ernæring og sundhedsuddannelsen på campus i Haderslev.

  Udover undervisning på uddannelsen kommer du til at bruge omkring en fjerdedel af arbejdstiden på den fælles studievejledning på Campus Haderslev med opgaver i forhold til indslusning og gennemførelse med blandt andet individuelle og studiestøttende samtaler.