Gå til hovedindhold

Ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger, kan du se dem her. Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på opslaget og følg proceduren.

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.

Ledige stillinger

  • Grundet øget optag på vores socialrådgiveruddannelse på vores campus i Aabenraa, har vi brug for en psykolog fra den 1. august 2018 eller snarest derefter til adjunkt/lektorstilling som underviser.
  • Aabenraa
    Har du en baggrund som socialrådgiver, er du tillidsskabende og god til at analysere i nuet, og har du lyst til at være med til at uddanne de bedste socialrådgivere på en helt nybygget campus, så mangler vi en praktik- og praksiskoordinator fra den 1. august 2018 til vores socialrådgiveruddannelse.
  • Esbjerg
    UC SYD vil styrke det strategiske arbejde, både internt, i forhold til sektoren og i forhold til ministeriet. Til at løfte opgaven søger vi pr. 1. august 2018 en chef til en nyorganiseret strate-gisk afdeling.
Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.