Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
 • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

CFU

Center for Undervisningsmidler

Tysk

- inspiration til dig og din undervisning

01

I fokus

Webinar: Startklar til prøverne i tysk

Bliv opdateret på de mundtlige og skriftlige prøver i tysk og få styr på de nyeste bestemmelser og tiltag fra UVM. Dette webinar sætter fokus på forberedelsen, gennemførelsen og vurderingen af prøverne i tyskfaget og giver konkrete bud på relevante emner og materialer.

Målgruppe: Lærere i 9. og 10. klasse
Dato: 19-12-2023 kl. 14.00-15.30
Tilmeldingsfrist: 17-12-2023
Vi gennemfører kurset – du kan stadigvæk tilmelde dig


 

Monster

Die Monster sind los! Bestil vores nye materialesæt ’Monster', der forbinder emnerne Zahlen, Farben, Körperteile og Essen und Trinken med hinanden.

Monster

Denne spændende kasse understøtter den legende og handlingsorienterede tilgang til undervisningen og egner sig til begyndertysk. Kassen indeholder en billedbog som klasseset, tilhørende ord- billedkort og fire sjove spil, der nemt kan kombineres med mundtlige sproghandlinger.

Til materialet findes der en padlet (se supplerende materialer) med en vejledning til bogen og forenklede spilleregler til de fire spil.


 

Brobyggende elevmøder som didaktisk design i tyskfaget

(lærere og lærerstuderende)

Brobyggende-elevmoeder-bgtoender-logoer

Fra sommer 2020 til efterår 2022 har CFU UC SYD været tovholder for et brobygningsprojekt, som havde til formål at fremme og fastholde folkeskole- og gymnasieelevernes interesse for tysk. 

Vores erfaringer fra projektet har vi nedskrevet i ti anbefalinger og derudover har vi udviklet et undervisningsmateriale, som bygger på peer-to-peer-undervisning.


 

Hold dig opdateret: Vær med i Facebook-gruppen

Du kan nu løbende holde dig opdateret på nye materialer og kurser på vores fremmedsprogsgruppe: https://www.facebook.com/groups/fremmedsprog.cfu.ucsyd

CFUs Facebookgruppe for fremmedsprog

 

02

Kurser og arrangementer

Kurser til dit fag

Temadage, netværksarrangementer, årsplanlægningsdage, konferencer og inspirationseftermiddage. Viften af tilbud som Center for Undervisningsmidler arrangerer er bred.

Flyt kurset hjem på skolen

En del af kurserne kan med fordel rekvireres til gennemførelse hjemme hos jer selv, hvis I kan samle et tilstrækkeligt deltagerantal. Derved spares medarbejdernes transport og køretid. De kan også tilpasses, så de understøtter lige præcis jeres kompetence- og skoleudviklingsplaner.

Vi står til rådighed som samarbejdspartner for såvel kommuner, skoler, som teams, når det gælder særligt tilrettelagte forløb og skræddersyede temadage, pædagogiske arrangementer, udviklingsprojekter, målrettede kursusforløb m.m. i tæt samarbejde med jer.

Ring eller skriv til:

 


Kursusfolder2023-24

Oversigt over kurser

Kurser på CFU 2023-2024

Oversigt over vores kurser og arrangementer
Pernille Viuff

Kursussekretær

Pernille Viuff

Telefon: 7266 3312
E-mail: psvi@ucsyd.dk
03

Udvalgte læremidler du kan låne på CFU

Herunder finder du nogle særligt udvalgte læremidler fra Udlånssamlingen, som du kan låne på mitCFU ved at anvende dit Unilogin.

Monster

3. til 6. klasse

Monster

Monster er et materialesæt, der inddrager emner som Zahlen, Farben, Körperteile og Essen und Trinken. Understøtter den legende og handlingsorienterede tilgang til undervisningen
Kleine Leute - grosse Träume

6. til 8. klasse

Kleine Leute - grosse Träume

Biografier, der beskriver kendte personers barndomsdrømme og deres veje til voksenlivet. De kendte er mænd og kvinder fra kunst, kultur, videnskab, sport og musik.
Was ist denn hier passiert?

2. til 8. klasse

Was ist denn hier passiert?

Billedbogen er uden ord. Illustrationerne og trickfilmene, som eleverne finder vha. QR-koder, er sjove og underlige, og de kan skabe nysgerrighed og undren.
Vom kleinen Maulwurf, der wissen wollte, wer ihm auf den Kopf gemacht hat

3. til 6. klasse

Vom kleinen Maulwurf, der wissen wollte, wer ihm auf den Kopf gemacht hat

Dette materialesæt giver dig mulighed for at arbejde med bogen om den lille muldvarp på en mere kreativ og legende måde.
Manchmal male ich ein Haus für uns

8. til 10. klasse

Manchmal male ich ein Haus für uns

En samling af 18 interviews, som forfatteren og fotografen Alea Horst har lavet med børn og unge, der lever i flygtningelejren Kara Tepe på øen Lesbos.
Dann gehe ich jetzt, sagte die Zeit

7. til 9. klasse

Dann gehe ich jetzt, sagte die Zeit

Arbejd med ordspil og talemåder omkring tiden. Book også den danske udgave, så du kan arbejde på tværs af sprogene og sammenligne de sproglige mønstre.
Panzerknacker - Escape Room i tyskundervisningen

5. til 9. klasse

Panzerknacker - Escape Room i tyskundervisningen

"Panzerknacker" er en nervepirrende sprog-konkurrence, som opfordrer alle elever til at involvere sig i en handlingsorienteret og kommunikativ tyskundervisning.
mitCFU: Die Welt der Tiere

5. til 7. klasse

Die Welt der Tiere

Et mindre emnebibliotek bestående af 28 forskellige faktabøger, som handler om dyr fra hele verden. Bøgerne kan bruges til frilæsning eller til gruppearbejde.
CFU-Schnappschuss

6. til 8. klasse

Schnappschuss

Disse syv letlæselige ungdomsromaner understøtter med deres enkelte sprog og den overkommelige tekstmængde elevernes læselyst og sprogtilegnelse.
04

Læremidler til din undervisning

Få overblik over de læremidler vi har til din tyskundervisning i udlånssamlingen.

Huskesedler til tyskundervisningen på mitCFU

Huskesedlerne er opdelt i følgende emner og områder:

Huskesedlerne åbner i mitCFU, hvor du kan læse mere om materialet og låne det til din undervisning.

Derudover findes en række gode læremidler på internettet. Herunder finder du emneinddelte, eksterne link, som peger på nogle af disse læremidler. 

Tidlig tysk

1, 2, 3 – Sei dabei!

Det nye, gratis undervisningsmateriale ”1, 2, 3 – Sei dabei!” er en del af A.P. Møller projektet ”Videreudvikling af Tidlig Tysk i grænsekommunerne Aabenraa, Tønder og Sønderborg”.

Materialet er opdelt i 0. -2. klasse og 3. – 4. klasse og er en idésamling med aktiviteter, som fremmer en kommunikativ fremmedsprogsundervisning.

Ostern

På hjemmesiden ’Übungskönig’ finder du korte tyske tekster, som beskriver påsketraditionen, samt diverse opgaveark med ordnet, vendespil, kryds og tværs og tekstopgaver.  

Ostern in Österreich er et temahæfte, som ligger på hjemmesiden opgavemappen.nu

På hjemmesiden ’Kindersuppe’ ligger der forskellige aktiviteter til sprogundervisningen, som fx spil, bevægelseslege, påskepynt og madlavning.

På hjemmmesiden 4teachers.de finder du også mange gode opgaveark.

DAZ-Lernpaket: Ostern består af flashcard, vendespil, bingospil, billed-ordkort, opgaveark og mange andre spændende aktiviteter.

Her finder du CFUs materialer til emnet:
 

Weihnachten

DAZ-Lernpaket: Advent: På schule.at, Østrigs digitale læringsplatform, finder du dette spændende materiale, som består af ord- og billedkort, opgaver og diverse spil. Materialet er gratis og må gerne kopieres.

Feste feiern in Deutschland: På Goethe-Instituts hjemmeside der undervisningsforslag til emnet Weihnachten samt tekster og opgaver.

Lehrmaterial Weihnachten für internationale Vorbereitungsklassen (.pdf), er blevet udviklet af den velgørende organisation Pindactica. Materialet er opbygget i 4 moduler og indeholder ord- og billedkort, opgaveark og et brætspil. 

På denne huskeseddel ligger der CFUs tv-udsendelser og spillefilm til emnet jul.

Praxis DAF har udviklet materialet ”Weihnachtsheft” (.pdf), som består blandt andet af korte ordforklaringer, skriveopgaver, tekster, lytteøvelser og bageopskrifter. Materialet er til fri afbenyttelse.  

Klett Sprachen har udgivet to gratis materialer : Schnitzkunst aus dem Erzgebirge (.pdf) og Schneeballschlacht und Schlittenfahren (.pdf). Materialerne giver et indblik i tyske vinter- og juletraditioner og indeholder både korte tekster og skriftlige opgaver.

Essen und Trinken

In die Küche, fertig, los (.pdf)
Kinder essen gesund, Eine Initiative des Fonds Gesundes Österreich
Dette materiale er en opskriftssamling bestående af et billedleksikon, opskrifter, som er inddelt efter årstiderne, og informationer om madvarerne. Materialet er gratis og kan bruges i en tværfaglig sammenhæng. Du kan vælge at printe hele materialet ud og have det stående som klassens tyske kogebog eller også kan du vælge at vise enkelte opskrifter og infotekster på smartboardet. 

Entdeckt, wie’s schmeckt, Die kleine Leckerfibel (.pdf)
Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft
Materialet består af korte infotekster med flotte illustrationer, såkaldte ’Steckbriefe’, som beskriver af madvarernes smag, hvad de består af, hvor de vokser, hvad man kan bruge dem til og hvordan man opbevarer dem. De enkelte ’Steckbriefe’ kan printes ud og hænges op i klassen. Derudover finder du også uddybende tekster, som i deres sværhedsgrad svarer til et 8./9. klasses niveau. 

Mosaik, Die Schokoladen-Expedition (.pdf)
Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft
Dette materiale baserer på den gamle DDR-tegneseriehæfte Mosaik, som var den mest efterspurgte tegneserie i Østtyskland. I hvert hæfte oplever de tre Abrafaxe nye eventyr i hele verden. For børn og unge i DDR var det en mulighed for at få masser af viden om resten af verdenen – nogle gange også samfundskritiks viden - og lade sig drage med på en eventyrlig rejse. I dette hæfte vil de tre Abrafaxe finde ud af, hvor kakaobønnerne bliver dyrket, og rejser derfor til Vestafrika, hvor de opdager, under hvilke omstændigheder børn lever og arbejder. 

DAZ-Lernpaket: Essen und Trinken: På schule.at, Østrigs digitale læringsplatform, finder du dette spændende materiale, som består af ord- og billedkort, opgaver og diverse spil. Materialet er gratis og må gerne kopieres. 

ZUM Deutsch Lernen:  ZUM Deutsch Lernen er en fælles platform for DaZ (Deutsch als Zweitsprache) og DaF (Deutsch als Fremdsprache). Her finder du interaktive opgaver til emnet ’Essen und Trinken’.

På DW (Deutsche Welle) finder du undervisningsmaterialer til filmen Nicos Weg. På siden er der en liste med chunks (Redemitteln), som bliver anvendt i forskellige filmsekvenser og som kan bruges til dialoger og rollespil. Derudover er der links, som fører dig videre til de enkelte lektioner og til en vejledning og et menukort, som kan downloades. 

På islcollective.com ligger der mange gratis opgaver til emnet. Du kan selv vælge, på hvilket sproglige niveau de skal være. 

Sailer Verlag tilbyder en gratis lektion til emnet med læsetekster, lydfiler, opgaver og en sang. 

På deutschlernerblog.de finder du en lytte- og forståelsesopgave. 

På LearningApps.org finder du både interaktive opgaver til emnet Essen und Trinken, og du kan selv ved hjælp af forskellige apps generere dine egne opgaver. 

Sange til emnet

 • Vergammelte Speisen (Die Prinzen)
 • Schokolade (Deine Freunde)
 • Hawai Toast (Alexander Marcus)
 • Pommes (Die Gäng)
 • Eis (Die Gäng)
 • In bin Döner (Tim Toupet)
 • Ich will Fleisch (Duivelspack)

Under denne huskeseddel finder du alle materialer og tv-udsendelser, som CFU, UC SYD har til emnet. 

Die Tiere

På schule.at, Østrigs digitale læringsplatform, finder du spændende materialer til emnerne Haustiere, Hoftiere, Waldtiere og Zootiere, som består af ord- og billedkort, opgaver og diverse spil. Materialet er gratis og må gerne kopieres. 

Sailer Verlag tilbyder en gratis lektion til emnet med læsetekster, lydfiler, opgaver og en sang. 

ZUM Deutsch Lernen er en fælles platform for DaZ (Deutsch als Zweitsprache) og DaF (Deutsch als Fremdsprache). Her finder du interaktive opgaver til emnet ’Bauernhoftiere’.

Deutsch-vitamine.de har dette spændende og gratis undervisningsmateriale. Niveauet er på A” og kan bruges i 8.-9. klasse. 

Tidligere sprogstarts femte forløb handler om Mein Lieblingstier. Forfatterne skriver selv:
I forløb 5 handler det om at kunne kategorisere, beskrive og kommunikere om dyr både mundtligt og skriftligt. Det er ligeledes et opsamlende forløb, hvor mange af de sproglige værktøjer (chunks), som eleverne har tilegnet sig i årets løb, repeteres i arbejdet med dyr. 

Under denne huskeseddel finder du alle materialer og tv-udsendelser, som CFU, UC SYD har til emnet. 

Landeskunde
 • Der kleine ICE - Deutsche Bahn für Kinder. Hjemmesiden Der kleine ICE indeholder både tidsskrifter, opgavehæfter, labels, comics, do it yourself vejledninger. Teksterne er korte og lette at læse og der er et væld af ideer. Leselok indeholder informationer om Tyskland og opgaver. Spændende hjemmeside til den tidlige tyskundervisning.
 • Hanisauland - Politik für dich. Siden har mange faneblade. De mest relevante for undervisningen i Danmark er fanebladene Spezial, Spiele Schule, Bücher und Filme anmeldelser.
 • Deutsch perfekt - Landeskunde online. Facts om de forskellige Bundesländer med enkelte ordforklaringer.
 • Irsam - dansk tysk som fremmedsprog. En dansk/tysk side med forskellige opgaver. Mange har Landeskunde som omdrejningspunkt. Selvom den er af ældre dato, kan den fint bruges. Til elever fra 8. klasse.
 • Sowieso - online Nachrichten für Kinder. Onlinenyheder med emner som Deutschland, Sport, Boah ey, Lexikon, Kinderreporter. Der er mulighed for at deltage i debatfora. Siden kan af danske elever bruges fra 8. klasse, med mindre eleverne har haft tysk fra fx 5. klasse. Det kræver, at der er et vist ordforråd til stede.
 • Landeskunde und mehr von Hueber. Denne hjemmeside indeholder mange forskellige opgaver. Det er især det menupunkt, der hedder Landeskunde, der er interessant, men der er også en del online træningsopgaver. Man kan ikke bruge siden med en iPad, da det kræver en Adobe Flash Player.
Fagtekster og opgaver
 • "Forscher" - Das Magazin für Neugierige. Magasinet udkommer to gange årligt og er udgivet af Bundesministerium für Bildung und Forschung. Udgaverne beskæftiger sig med naturvidenskab og indeholder historier, billeder, gåder, sider hvor man kan deltage aktiv. Det omhandler mennesket, dyr, teknik, jorden og fremtiden. "Forscher" kan bestilles fysisk eller downloades som PDF og læses direkte på skærmen.
 • Löwenzahn. Der er et hav af fakta, der omhandler naturen. Hvorfor ikke være tværfaglig med tysk og natur og teknologi. Mange små videoer og tilhørende tekster.
 • Kinderzeitmaschine. Geschichte online. Der er masser af stof på denne side. Den er indbydende, og der er quizzer, rigtig mange spændende informationer om historien og mulighed for at navigere på en iPad. Man kan høre eller se, og der er ideer til aktiviteter. Prøv at rejse rundt i historien.
 • Geolino - natur og teknologi på tysk. Mange gode artikler, spil, tests. En god måde at arbejde tværfagligt med natur og teknologi.
 • Lernbiene er meget velegnet til tidlig sprogstart. Der er ark, der træner ordforråd, men også Arbeitsblätter, der indeholder aktivitetsforslag. Lernbiene tilbyder en række gratis opgaver, men det kræver, at man tilmelder sig Newsletter og at oprettes en gratis Kundenkonto. Nu er der adgang til: Sonderangebote, 500 kostenlose Arbeitsblätter, Ideen, Tipps und Verlosungen.
Musik und Medien im Unterricht
 • Super-Sozi – Tipps und Ideen für die Kinder- und Jugendarbeit. Spiele für jede Lernsituation - oder zum Spass! Her kan du finde mange forskellige spil, der er grupperet tematisk i fx: Kennenlernspiele, Darstellungsspiele, Sprachspiele, Kooperationsaufgaben og Spieleketten. Desuden finder du mange gode bevægelsesideer.
 • Kinderlieder. Børnesange, der er delt op i årstider, sanglege, julesange, bevægelsessange, godnatsange. Melodien kan høres, noderne kan downloades, og det er alle de klassiske sange.
 • Der kan arbejdes med teksten, man kan også downloade midifiler. Der kan laves karaoke til sangene, da det kun er melodien, der bliver spillet.
 • Logo! - die Kindernachrichten des ZDF. ZDFtivi har mange forskellige tilbud. Logo! byder på nyheder, som både kan læses i små afsnit og videoer, der omhandler Topthemen, men også interviews foretaget af Kinderreporter. Endvidere er der forskellige former for quizzer.
Wortschatz
 • Lern Deutsch - Lingudora. Her er en rigtig god øvelse til at træne ordforrådet i den tidlige tyskundervisning. I den opgaveblok, der hedder Illustrierte Übungen, er der mulighed for at opdage, øve og teste sig selv indenfor en række forskellige temaer. I den blok, der hedder Weitere Übungen, er instruktionerne på engelsk. Det vil for mange elever ikke volde de store problemer, og der er igen mulighed for at opdage, øve og teste sig selv. Endvidere er der en gloseliste, hvor der er mulighed for at høre udtalen på ordene. Endelig er der en konjugator, hvor verbernes bøjning bliver testet.

 


 

Spændende online-sider

Her er samlet en række links til udvalgte webressourcer – både til mellemtrinnet og til udskolingen. På mellemtrinnet fokuseres der på ordforrådstilegnelse og lette lytte- og læseøvelser, mens der i udskolingen vægtes læseforståelse, sprogbrug og sprogforståelse samt Landeskunde. 

Babadum

Mellemtrin

Babadum

Sjov, interaktiv quiz, som understøtter eleverne i at træne både deres ordforråd, lytte- og læseforståelse.
Elena-Deutsch

Mellemtrin

Elena-Deutsch

Interaktive opgaver, som har fokus på både de produktive og receptive sprogfærdigheder.
Lernspass

Mellemtrin

Lernspaß für Kinder

Mange forskellige spil til ordforrådstilegnelsen og træning af grammatiske emner.
CFU-Deutsch-Spiele-Kostenlos

Mellemtrin

German games

Ti forskellige spil. Et godt bud på en sjov og varieret måde at træne ordforrådet.
Kindesache

Mellemtrin / Udskoling

Kindersache

Børnerettigheder, nyheder, viden, spil, film og gør-det-selv-aktiviteter.
Goethe Institut

Mellemtrin / Udskoling

Goethe Institut

Find læringsindhold til forskellige sproglige niveauer og emner.
Das Deutschlandlabor

Udskoling

Das Deutschlandlabor

Rydder op i klicheer om Tyskland og viser et mangfoldigt billede af det tyske samfund.
Kaleidoskopweb

Udskoling

Kaleidoskop

Interviews og artikler til forskellige temaer, som relaterer til hverdagen i Tyskland.
CFU-Grenzgenial-logo

Udskoling

Grenzgenial

Kan bruges af elever og lærer, når tyskundervisningen skal suppleres med aktuelle og relevante temaer.
Munich Supercrew

Udskoling

Munich Supercrew

Sangtekster på A1- og A2-niveau, som er lette at forstå og hvor man nemt kan synge med.
05

Die Stöberecke

Wie der Titel schon verrät, könnt ihr hier ein wenig in deutschen Texten und Artikeln stöbern, die sehr unterschiedliche Themen berühren, aber alle in deutscher Sprache verfasst sind. 

Die Stöberecke möchte euch inspirieren, informieren, zum Lachen und zum Nachdenken bringen und ein wenig in die deutsche Kultur und Sprache eintauchen.

Viel Spaß beim Stöbern und Lesen.

Unknown authorUnknown author, CC BY-SA 3.0 NL <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/deed.en>, via Wikimedia Commons

Hermann Hesse:

In Sand geschrieben

Ich möchte euch gerne dieses wunderschöne Gedicht ans Herz legen.
Büsingen

Die deutsche Insel in der Schweiz:

Büsingen

Wusstest du, dass es mitten in der Schweiz einen Ort gibt, der zu Deutschland gehört?
cfu-pixabay3592368-indhold

„Schwimmende Träume"

Beruf: Halliglehrerin

Wie ist es wohl als Lehrerin oder Lehrer auf einer Hallig zu arbeiten?
Altersarmut in Deutschland

Wie kann es sein?

Altersarmut in Deutschland

Über drei Millionen Rentner sind in Deutschland von Altersarmut bedroht!
Genderzeichen

Rücksicht auf das Geschlecht

Gendergerechte* Sprache

Der Gebrauch von Gendersternchen, Doppelpunkt und Binnen-I’s
Deutsche Lebensart

Gibt es die?

Deutsche Lebensart

Man spricht von französischer oder italienischer Lebensart, doch von einer deutschen Lebensart habe ich noch nie etwas gehört.
Die Einschulung

Die Einschulung

Hilfe, mein Kind kommt in die Schule!

Es ist wieder so weit. Der große Tag der Einschulung steht vor der Tür; oder auch nicht?
Sorbenei

Kennst du sie?

Das sorbische Volk

In Deutschland gibt es vier anerkannte nationale Minderheiten; die dänische Minderheit, die friesische Volksgruppe, die deutschen Sinti und Roma und das sorbische Volk.
06

CFU konsulenten

Susanne Ries (srie)

Susanne Ries

Pædagogisk konsulent

07

Kontakt CFU

CFU's åbningstider

Alle skoledage:

 • Mandag - Torsdag: 8:00-16:00
 • Fredag: 8:00-13:00

Besøg os i informationssamlingen, hvor vi har et eksemplar af næsten alle de boglige læremidler, du kan købe fra forlagene. Hvis du vil, kan du låne et eksemplar med hjem. Du kan også se et eksemplar af mange af de læremider, du kan låne i klassesæt.

  Informationssamlingen er åben alle skoledage og du er meget velkommen til at besøge os i vores åbningstid.

  Du finder os i både Esbjerg og Haderslev på følgende adresser:

  • Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø
  • Lembckesvej 7, 6100 Haderslev

   

  Udlånssamlingen

  Langagervej 5B, Jels
  6630 Rødding

  Få hjælp til dit lån

  Lån læremidler til din undervisning i mitCFU og få dem bragt ud til dig på skolen. I vores udlånssamling har vi mange forskellige typer læremider, som spænder over fysiske læremidler i klassesæt til e-bøger og tv-udsendelser fra CFU Film & TV.

  Vi hjælper dig med alt omkring dit lån af læremidler på CFU: Har du ikke fået leveret, det du har bestilt, eller har du brug for hjælp til at forlænge et lån, så kontakt os. Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker at tegne abonnement på CFU Film& TV, hvis du har problemer med dit lån af e-bøger eller streaming af tv-udsendelser.

  08

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig CFU nyhedsbrev og marker Tysk som fag/interesseområde. 

  Vi sender opdateringer fra CFU 3-4 gange årligt, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer, målrettet de fag og interesseområder du har valgt, når det er relevant.

  Du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet.