Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

CFU

Center for Undervisningsmidler

Tysk

- inspiration til dig og din undervisning

01

I fokus

Vom kleinen Maulwurf, der wissen wollte, wer ihm auf den Kopf gemacht hat

(3. til 6. klasse)

Vom kleinen Maulwurf, der wissen wollte, wer ihm auf den Kopf gemacht hat

Bestil vores nye materialesæt med den lille muldvarp, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved.

Kassen indeholder bogen som klassesæt, en kamishibai med fortællekort, et vendespil og et brætspil. 

Bogen handler om en muldvarp, som får en lort på hovedet og derefter fornærmet går rund og spørger de andre dyr, om det var dem. Hver gang, han møder et dyr, stiller han det samme spørgsmål "Hast du mir auf den Kopf gemacht?"

Spillene har de samme illustrationer som i bogen og lægger op til at man bruger de samme talevendinger.


 

Manchmal male ich ein Haus für uns - ny bog i udlånssamlingen

Europas vergessene Kinder (8. til 10. klasse)

Manchmal male ich ein Haus für uns

Bogen "Manchmal male ich ein Haus für uns" er en samling af 18 interviews, som forfatteren og fotografen Alea Horst har lavet med børn og unge, der lever i flygtningelejren Kara Tepe på øen Lesbos.

Ved siden af børnenes beretninger er der et billede af det barn, der bliver interviewet. Denne kombination af tekst og billede skaber en meget personlig tilgang til børnenes oplevelser, følelser, drømme og håb om fremtiden.

Interviewene er overskuelige i deres tekstmængde og indeholder sproglige elementer, som eleverne allerede har stiftet beredskab med. Det letter forståelsen af disse autentiske tekster. Enkelte sætninger i teksten er fremhævede og lægger op til, at man spørger ind til dem.


 

Nu kan du låne Panzerknacker på mitCFU

CFU-materialekassen Panzerknacker

Vil du bringe mere spænding i din tyskundervisning, så er dette materialesæt lige det rigtige for dig.

Lad dine elever gå på opdagelse i sproget og løse både sjove, udfordrende og lærerige opgaver, som er en del af en motiverende værkstedsundervisning.

 


 

Hold dig opdateret: Vær med i Facebook-gruppen

Du kan nu løbende holde dig opdateret på nye materialer og kurser på vores fremmedsprogsgruppe: https://www.facebook.com/groups/fremmedsprog.cfu.ucsyd

CFUs Facebookgruppe for fremmedsprog

 

02

Kurser og arrangementer

Kurser til dit fag

Temadage, netværksarrangementer, årsplanlægningsdage, konferencer og inspirationseftermiddage. Viften af tilbud som Center for Undervisningsmidler arrangerer er bred.

Du vil altid kunne finde en oversigt over vores kurser og arrangementer i online-kataloget.

 

Flyt kurset hjem på skolen

En del af kurserne kan med fordel rekvireres til gennemførelse hjemme hos jer selv, hvis I kan samle et tilstrækkeligt deltagerantal. Derved spares medarbejdernes transport og køretid. De kan også tilpasses, så de understøtter lige præcis jeres kompetence- og skoleudviklingsplaner.

Vi står til rådighed som samarbejdspartner for såvel kommuner, skoler, som teams, når det gælder særligt tilrettelagte forløb og skræddersyede temadage, pædagogiske arrangementer, udviklingsprojekter, målrettede kursusforløb m.m. i tæt samarbejde med jer.

Ring eller skriv til:

 


Se online-kataloget

Se kurser online

Online-kataloget

Oversigt over vores kurser og arrangementer
Pernille Viuff

Kursussekretær

Pernille Viuff

Telefon: 7266 3312
E-mail: psvi@ucsyd.dk
03

Udvalgte læremidler du kan låne på CFU

Herunder finder du nogle særligt udvalgte læremidler fra Udlånssamlingen, som du kan låne på mitCFU ved at anvende dit Unilogin.

Helma legt los

3.-6. klasse

Ostern

Vil du arbejde med emnet ’Ostern’? Så har vi samlet en række påskebøger som du kan plukke fra og dermed selv sammensætte din egen materialekasse. Vælg blandt faktabøger, skønlitterære billedbøger med tilhørende idehæfte og kopimateriale, samt "søgebøger" (Wimmelbücher)
mitCFU Frag doch mal

7.-9. klasse

Frag doch mal

En samling af spil, som har fokus på spørgestrukturer i tyskfaget. Spillene understøtter en kommunikativ og eksperimenterende sprogundervisning og kan med fordel bruges til stationsarbejde. Det tyskfaglige niveau i spillene er forskelligt og bidrager derfor til et differentieret arbejde med spørgestrukturer.
Flieger am Himmel

7. – 9. klasse

Flieger am Himmel

Denne smukke billedbog fortæller historien om pigen Lidja, som er flygtet fra krigen. Hendes bedste veninde døde. Hvordan kan hun få nye venner i et fremmed land?
Bogen kan lånes som e-bog og kan bruges ifm. emner som 'Freundschaft', 'ein neues Zuhause' og 'Krieg'. Den rummer svære problematikker, som er gjort nære via en beskrivende og poetisk fortællestemme. Da bogen også foreligger i den danske udgave, er det muligt at arbejde tværfagligt med bogen.
Dann gehe ich jetzt, sagte die Zeit

7. – 9. klasse

Dann gehe ich jetzt, sagte die Zeit

Denne meget poetiske billedbog handler om en pige, der får besøg af Tiden. Men alle andre i hendes familie vil bare have tiden til at forsvinde. Bogen lægger op til at arbejde med ordspil og talemåder omkring tiden. Når du også booker den danske udgave, kan du arbejde på tværs af sprogene og sammenligne de sproglige mønstre.
Die grosse Wörterfabrik

6. – 9. klasse

Die große Wörterfabrik

Oplev landet, hvor mennesker skal købe og sluge ordene og at kunne tale, nu på dansk, engelsk og tysk. Denne smukke og poetiske billedbog lægger op til et flersprogligt undervisningsforløb, hvor fokus både kan være på sproget og indholdet. Den tyske udgave foreligger nu også i storformat.
Das Rennen

6.-10. klasse

Das Rennen

Skynd dig at låne denne spændende og letlæselige fortælling om Jack, der er ved at rode sig ud i noget skidt. Hvis politiet snupper ham én gang til, får han en plet på straffeattesten. Men han kan ikke holde sig fra det bilræs på havnen, for der kommer Sofie. Bogen kan læses som en del af et forløb om fx: "Jugendkultur", "Jung sein", "Kriminalität" eller et rigtigt drengetema med Tempo, Autos und Rennen. Til bogen findes der både gloselister og opgaver.
Schnee

6.-10. klasse

Schnee

Også denne medrivende letlæsningsbog er et nyindkøb. Bogen handler om den 15-årige Lulu, som har skiftet skole flere gange. Hun er en lonely rider, der ikke lukker andre ind i sit triste liv. Så møder hun Sne, som er hendes absolutte modsætning. Men tør Lulu lukke nogen ind bag sin hårde facade? Bogen kan læses som en del af et forløb om fx: "Jugendkultur", "Jung sein", "Familie" eller "Freundschaft". Der findes gloselister og opgaver til bogen, som du findes under supplerende materialer.
mitCFU: Die Welt der Tiere

5. til 7. klasse

Die Welt der Tiere

Enkelte bøger i materialekassen kan allerede bruges i 3. - 4. klasse. Kassen er tænkt som et mindre emnebibliotek og består af 28 forskellige faktabøger, som handler om dyr fra hele verden. Bøgerne kan bruges til frilæsning eller til gruppearbejde. Deres sværhedsgrad rækker over flere niveauer; fra bøger med meget korte og enkelte sætningskonstruktioner med et overskueligt ordforråd til autentiske fagbøger, som er beregnet til tyske børn.
CFU-Schnappschuss

6.-8. klasse

Schnappschuss

Vil du gerne læse aldersrelateret og letlæselig ungdomslitteratur med din klasse? Så kunne denne nye materialekasse være noget for dig. ”Schnappschuss” er vores ny frilæsningskasse med syv letlæselige ungdomsromaner til 6.-8. klasse. Bøgerne beskæftiger sig med emner som sport, venskab, kærlighed, at være ny i Tyskland, vold, svigt og mobning og rækker over sprogniveauerne A1 til A2/B1.
04

Læremidler til din undervisning

Få overblik over de læremidler vi har til din tyskundervisning i udlånssamlingen.

Huskesedler til tyskundervisningen på mitCFU

Huskesedlerne er opdelt i følgende emner og områder:

Huskesedlerne åbner i mitCFU, hvor du kan læse mere om materialet og låne det til din undervisning.

Derudover findes en række gode læremidler på internettet. Herunder finder du emneinddelte, eksterne links, som peger på nogle af disse læremidler. Endvidere finder du links til Sproglærerforeningen mv.:

Tidlig tysk

1, 2, 3 – Sei dabei!

Det nye, gratis undervisningsmateriale ”1, 2, 3 – Sei dabei!” er en del af A.P. Møller projektet ”Videreudvikling af Tidlig Tysk i grænsekommunerne Aabenraa, Tønder og Sønderborg”.

Materialet er opdelt i 0. -2. klasse og 3. – 4. klasse og er en idésamling med aktiviteter, som fremmer en kommunikativ fremmedsprogsundervisning.

Ostern

På hjemmesiden ’Übungskönig’ finder du korte tyske tekster, som beskriver påsketraditionen, samt diverse opgaveark med ordnet, vendespil, kryds og tværs og tekstopgaver.  

Ostern in Österreich er et temahæfte, som ligger på hjemmesiden opgavemappen.nu

På hjemmesiden ’Kindersuppe’ ligger der forskellige aktiviteter til sprogundervisningen, som fx spil, bevægelseslege, påskepynt og madlavning.

På hjemmmesiden 4teachers.de finder du også mange gode opgaveark.

DAZ-Lernpaket: Ostern består af flashcard, vendespil, bingospil, billed-ordkort, opgaveark og mange andre spændende aktiviteter.

Her finder du CFUs materialer til emnet:
 

Weihnachten

DAZ-Lernpaket: Advent: På schule.at, Østrigs digitale læringsplatform, finder du dette spændende materiale, som består af ord- og billedkort, opgaver og diverse spil. Materialet er gratis og må gerne kopieres.

Feste feiern in Deutschland: På Goethe-Instituts hjemmeside der undervisningsforslag til emnet Weihnachten samt tekster og opgaver.

Lehrmaterial Weihnachten für internationale Vorbereitungsklassen (.pdf), er blevet udviklet af den velgørende organisation Pindactica. Materialet er opbygget i 4 moduler og indeholder ord- og billedkort, opgaveark og et brætspil. 

På denne huskeseddel ligger der CFUs tv-udsendelser og spillefilm til emnet jul.

Praxis DAF har udviklet materialet ”Weihnachtsheft” (.pdf), som består blandt andet af korte ordforklaringer, skriveopgaver, tekster, lytteøvelser og bageopskrifter. Materialet er til fri afbenyttelse.  

Klett Sprachen har udgivet to gratis materialer : Schnitzkunst aus dem Erzgebirge (.pdf) og Schneeballschlacht und Schlittenfahren (.pdf). Materialerne giver et indblik i tyske vinter- og juletraditioner og indeholder både korte tekster og skriftlige opgaver.

Essen und Trinken

In die Küche, fertig, los (.pdf)
Kinder essen gesund, Eine Initiative des Fonds Gesundes Österreich
Dette materiale er en opskriftssamling bestående af et billedleksikon, opskrifter, som er inddelt efter årstiderne, og informationer om madvarerne. Materialet er gratis og kan bruges i en tværfaglig sammenhæng. Du kan vælge at printe hele materialet ud og have det stående som klassens tyske kogebog eller også kan du vælge at vise enkelte opskrifter og infotekster på smartboardet. 

Entdeckt, wie’s schmeckt, Die kleine Leckerfibel (.pdf)
Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft
Materialet består af korte infotekster med flotte illustrationer, såkaldte ’Steckbriefe’, som beskriver af madvarernes smag, hvad de består af, hvor de vokser, hvad man kan bruge dem til og hvordan man opbevarer dem. De enkelte ’Steckbriefe’ kan printes ud og hænges op i klassen. Derudover finder du også uddybende tekster, som i deres sværhedsgrad svarer til et 8./9. klasses niveau. 

Mosaik, Die Schokoladen-Expedition (.pdf)
Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft
Dette materiale baserer på den gamle DDR-tegneseriehæfte Mosaik, som var den mest efterspurgte tegneserie i Østtyskland. I hvert hæfte oplever de tre Abrafaxe nye eventyr i hele verden. For børn og unge i DDR var det en mulighed for at få masser af viden om resten af verdenen – nogle gange også samfundskritiks viden - og lade sig drage med på en eventyrlig rejse. I dette hæfte vil de tre Abrafaxe finde ud af, hvor kakaobønnerne bliver dyrket, og rejser derfor til Vestafrika, hvor de opdager, under hvilke omstændigheder børn lever og arbejder. 

DAZ-Lernpaket: Essen und Trinken: På schule.at, Østrigs digitale læringsplatform, finder du dette spændende materiale, som består af ord- og billedkort, opgaver og diverse spil. Materialet er gratis og må gerne kopieres. 

ZUM Deutsch Lernen:  ZUM Deutsch Lernen er en fælles platform for DaZ (Deutsch als Zweitsprache) og DaF (Deutsch als Fremdsprache). Her finder du interaktive opgaver til emnet ’Essen und Trinken’.

På DW (Deutsche Welle) finder du undervisningsmaterialer til filmen Nicos Weg. På siden er der en liste med chunks (Redemitteln), som bliver anvendt i forskellige filmsekvenser og som kan bruges til dialoger og rollespil. Derudover er der links, som fører dig videre til de enkelte lektioner og til en vejledning og et menukort, som kan downloades. 

På islcollective.com ligger der mange gratis opgaver til emnet. Du kan selv vælge, på hvilket sproglige niveau de skal være. 

Sailer Verlag tilbyder en gratis lektion til emnet med læsetekster, lydfiler, opgaver og en sang. 

På deutschlernerblog.de finder du en lytte- og forståelsesopgave. 

På LearningApps.org finder du både interaktive opgaver til emnet Essen und Trinken, og du kan selv ved hjælp af forskellige apps generere dine egne opgaver. 

Sange til emnet

 • Vergammelte Speisen (Die Prinzen)
 • Schokolade (Deine Freunde)
 • Hawai Toast (Alexander Marcus)
 • Pommes (Die Gäng)
 • Eis (Die Gäng)
 • In bin Döner (Tim Toupet)
 • Ich will Fleisch (Duivelspack)

Under denne huskeseddel finder du alle materialer og tv-udsendelser, som CFU, UC SYD har til emnet. 

Die Tiere

På schule.at, Østrigs digitale læringsplatform, finder du spændende materialer til emnerne Haustiere, Hoftiere, Waldtiere og Zootiere, som består af ord- og billedkort, opgaver og diverse spil. Materialet er gratis og må gerne kopieres. 

Sailer Verlag tilbyder en gratis lektion til emnet med læsetekster, lydfiler, opgaver og en sang. 

ZUM Deutsch Lernen er en fælles platform for DaZ (Deutsch als Zweitsprache) og DaF (Deutsch als Fremdsprache). Her finder du interaktive opgaver til emnet ’Bauernhoftiere’.

Deutsch-vitamine.de har dette spændende og gratis undervisningsmateriale. Niveauet er på A” og kan bruges i 8.-9. klasse. 

Tidligere sprogstarts femte forløb handler om Mein Lieblingstier. Forfatterne skriver selv:
I forløb 5 handler det om at kunne kategorisere, beskrive og kommunikere om dyr både mundtligt og skriftligt. Det er ligeledes et opsamlende forløb, hvor mange af de sproglige værktøjer (chunks), som eleverne har tilegnet sig i årets løb, repeteres i arbejdet med dyr. 

Under denne huskeseddel finder du alle materialer og tv-udsendelser, som CFU, UC SYD har til emnet. 

Landeskunde
 • Der kleine ICE - Deutsche Bahn für Kinder. Hjemmesiden Der kleine ICE indeholder både tidsskrifter, opgavehæfter, labels, comics, do it yourself vejledninger. Teksterne er korte og lette at læse og der er et væld af ideer. Leselok indeholder informationer om Tyskland og opgaver. Spændende hjemmeside til den tidlige tyskundervisning.
 • Hanisauland - Politik für dich. Siden har mange faneblade. De mest relevante for undervisningen i Danmark er fanebladene Spezial, Spiele Schule, Bücher und Filme anmeldelser.
 • Deutsch perfekt - Landeskunde online. Facts om de forskellige Bundesländer med enkelte ordforklaringer.
 • Irsam - dansk tysk som fremmedsprog. En dansk/tysk side med forskellige opgaver. Mange har Landeskunde som omdrejningspunkt. Selvom den er af ældre dato, kan den fint bruges. Til elever fra 8. klasse.
 • Sowieso - online Nachrichten für Kinder. Onlinenyheder med emner som Deutschland, Sport, Boah ey, Lexikon, Kinderreporter. Der er mulighed for at deltage i debatfora. Siden kan af danske elever bruges fra 8. klasse, med mindre eleverne har haft tysk fra fx 5. klasse. Det kræver, at der er et vist ordforråd til stede.
 • Landeskunde und mehr von Hueber. Denne hjemmeside indeholder mange forskellige opgaver. Det er især det menupunkt, der hedder Landeskunde, der er interessant, men der er også en del online træningsopgaver. Man kan ikke bruge siden med en iPad, da det kræver en Adobe Flash Player.
Fagtekster og opgaver
 • "Forscher" - Das Magazin für Neugierige. Magasinet udkommer to gange årligt og er udgivet af Bundesministerium für Bildung und Forschung. Udgaverne beskæftiger sig med naturvidenskab og indeholder historier, billeder, gåder, sider hvor man kan deltage aktiv. Det omhandler mennesket, dyr, teknik, jorden og fremtiden. "Forscher" kan bestilles fysisk eller downloades som PDF og læses direkte på skærmen.
 • Löwenzahn. Der er et hav af fakta, der omhandler naturen. Hvorfor ikke være tværfaglig med tysk og natur og teknologi. Mange små videoer og tilhørende tekster.
 • Kinderzeitmaschine. Geschichte online. Der er masser af stof på denne side. Den er indbydende, og der er quizzer, rigtig mange spændende informationer om historien og mulighed for at navigere på en iPad. Man kan høre eller se, og der er ideer til aktiviteter. Prøv at rejse rundt i historien.
 • Geolino - natur og teknologi på tysk. Mange gode artikler, spil, tests. En god måde at arbejde tværfagligt med natur og teknologi.
 • Lernbiene er meget velegnet til tidlig sprogstart. Der er ark, der træner ordforråd, men også Arbeitsblätter, der indeholder aktivitetsforslag. Lernbiene tilbyder en række gratis opgaver, men det kræver, at man tilmelder sig Newsletter og at oprettes en gratis Kundenkonto. Nu er der adgang til: Sonderangebote, 500 kostenlose Arbeitsblätter, Ideen, Tipps und Verlosungen.
Musik und Medien im Unterricht
 • Super-Sozi – Tipps und Ideen für die Kinder- und Jugendarbeit. Spiele für jede Lernsituation - oder zum Spass! Her kan du finde mange forskellige spil, der er grupperet tematisk i fx: Kennenlernspiele, Darstellungsspiele, Sprachspiele, Kooperationsaufgaben og Spieleketten. Desuden finder du mange gode bevægelsesideer.
 • Kinderlieder. Børnesange, der er delt op i årstider, sanglege, julesange, bevægelsessange, godnatsange. Melodien kan høres, noderne kan downloades, og det er alle de klassiske sange.
 • Der kan arbejdes med teksten, man kan også downloade midifiler. Der kan laves karaoke til sangene, da det kun er melodien, der bliver spillet.
 • Logo! - die Kindernachrichten des ZDF. ZDFtivi har mange forskellige tilbud. Logo! byder på nyheder, som både kan læses i små afsnit og videoer, der omhandler Topthemen, men også interviews foretaget af Kinderreporter. Endvidere er der forskellige former for quizzer.
Wortschatz
 • Lern Deutsch - Lingudora. Her er en rigtig god øvelse til at træne ordforrådet i den tidlige tyskundervisning. I den opgaveblok, der hedder Illustrierte Übungen, er der mulighed for at opdage, øve og teste sig selv indenfor en række forskellige temaer. I den blok, der hedder Weitere Übungen, er instruktionerne på engelsk. Det vil for mange elever ikke volde de store problemer, og der er igen mulighed for at opdage, øve og teste sig selv. Endvidere er der en gloseliste, hvor der er mulighed for at høre udtalen på ordene. Endelig er der en konjugator, hvor verbernes bøjning bliver testet.

 

Links til foreninger mv.

 

 

 

05

Die Stöberecke

Wie der Titel schon verrät, könnt ihr hier ein wenig in deutschen Texten und Artikeln stöbern, die sehr unterschiedliche Themen berühren, aber alle in deutscher Sprache verfasst sind. 

Die Stöberecke möchte euch inspirieren, informieren, zum Lachen und zum Nachdenken bringen und ein wenig in die deutsche Kultur und Sprache eintauchen.

Viel Spaß beim Stöbern und Lesen.

Unknown authorUnknown author, CC BY-SA 3.0 NL <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/deed.en>, via Wikimedia Commons

Hermann Hesse:

In Sand geschrieben

Ich möchte euch gerne dieses wunderschöne Gedicht ans Herz legen.
Büsingen

Die deutsche Insel in der Schweiz:

Büsingen

Wusstest du, dass es mitten in der Schweiz einen Ort gibt, der zu Deutschland gehört?
cfu-pixabay3592368-indhold

„Schwimmende Träume"

Beruf: Halliglehrerin

Wie ist es wohl als Lehrerin oder Lehrer auf einer Hallig zu arbeiten?
Altersarmut in Deutschland

Wie kann es sein?

Altersarmut in Deutschland

Über drei Millionen Rentner sind in Deutschland von Altersarmut bedroht!
Genderzeichen

Rücksicht auf das Geschlecht

Gendergerechte* Sprache

Der Gebrauch von Gendersternchen, Doppelpunkt und Binnen-I’s
Deutsche Lebensart

Gibt es die?

Deutsche Lebensart

Man spricht von französischer oder italienischer Lebensart, doch von einer deutschen Lebensart habe ich noch nie etwas gehört.
Die Einschulung

Die Einschulung

Hilfe, mein Kind kommt in die Schule!

Es ist wieder so weit. Der große Tag der Einschulung steht vor der Tür; oder auch nicht?
Sorbenei

Kennst du sie?

Das sorbische Volk

In Deutschland gibt es vier anerkannte nationale Minderheiten; die dänische Minderheit, die friesische Volksgruppe, die deutschen Sinti und Roma und das sorbische Volk.
06

CFU konsulenten

Susanne Ries (srie)

Susanne Ries

Pædagogisk konsulent

07

Kontakt CFU

CFU's åbningstider

Alle skoledage:

 • Mandag - Torsdag: 8:00-16:00
 • Fredag: 8:00-13:00

Besøg os i informationssamlingen, hvor vi har et eksemplar af næsten alle de boglige læremidler, du kan købe fra forlagene. Hvis du vil, kan du låne et eksemplar med hjem. Du kan også se et eksemplar af mange af de læremider, du kan låne i klassesæt.

Informationssamlingen er åben alle skoledage og du er meget velkommen til at besøge os i vores åbningstid.

Du finder os i både Esbjerg og Haderslev på følgende adresser:

 • Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø
 • Lembckesvej 7, 6100 Haderslev

 

Udlånssamlingen

Langagervej 5B, Jels
6630 Rødding

Få hjælp til dit lån

Lån læremidler til din undervisning i mitCFU og få dem bragt ud til dig på skolen. I vores udlånssamling har vi mange forskellige typer læremider, som spænder over fysiske læremidler i klassesæt til e-bøger og tv-udsendelser fra CFU Film & TV.

Vi hjælper dig med alt omkring dit lån af læremidler på CFU: Har du ikke fået leveret, det du har bestilt, eller har du brug for hjælp til at forlænge et lån, så kontakt os. Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker at tegne abonnement på CFU Film& TV, hvis du har problemer med dit lån af e-bøger eller streaming af tv-udsendelser.

08

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig CFUs nyhedsbrev, hvor du kan markere interesseområdet fremmedsprog, så får du en nyhedsmail en gang i mellem.