Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Sådan finder du en uddannelse, der passer til dig.

Læs om os og vores uddannelser, og bliv klogere på dit valg.

Sådan finder du en uddannelse, der passer til dig og dine drømme

Er du i tvivl om, hvilken videregående uddannelse du skal vælge? Bare rolig - det er du ikke ene om at være. Når du skal vælge uddannelse, er det en god idé, at du finder ud af, hvad der interesserer dig. Og hvilken studieform, du trives med. På den måde snævrer du dig ind på, hvilke uddannelser der kan være et godt match for netop dig. 

Vi har samlet en række konkrete råd og en masse godt og inspirerende indhold, der hjælper dig med at blive klogere på dit studievalg. Du er også altid velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne vejlede dig om vores uddannelser.

Herunder kan du få et hurtigt overblik over de muligheder, der er for uddannelser på UC SYD, og hvilke uddannelser, du kan læse i vores studiebyer.

Hvorfor os?

I UC SYD går vi op i at give dig en uddannelse, der klæder dig godt på til dit kommende job. Vi er for dig, der ønsker en bacheloruddannelse, hvor du lærer at omsætte viden og teorier til virkelighed og erfaring. Både i din undervisning og i din praktik kommer du til at arbejde med konkrete problemstillinger hos fremtidige arbejdspladser. 

Uanset hvilken af vores 16 forskellige uddannelser, du vælger, kommer du tæt på virkeligheden i løbet af din studietid. I videoen her kan du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og om hvem vi er. 

Kom og besøg os

I februar kan du komme og besøge vores campusser og høre mere om vores uddannelser. Det anbefaler vi klart, at du gør, hvis du overvejer at læse en af vores uddannelser. For på den måde kan du blive be- eller afkræftet i, om den uddannelse, du overvejer at læse, nu også er den rigtige for dig. 

Det betyder meget at se stedet, inden man vælger uddannelse. Nu krydser jeg bare fingre for, at jeg kommer ind.

Maiken

Besøgende til Åbent hus

Har du spørgsmål?

Du kan spørge os om alt lige fra optagelse, SU, udfyldelse af din ansøgning til valg af studie. Vi hjælper dig gerne.