Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Åbent hus for akademi- og diplomuddannelserne

Kom og hør om dine muligheder for at læse en akademi- eller diplomuddannelse hos UC SYD.

Kom til Åbent hus og bliv klogere på vores akademi- og diplomuddannelser

Vi holder altid Åbent hus i februar, og næste gang vi byder dig indenfor er i februar 2021.

Til Åbent hus kan du tage en snak med to af vores faglige ledere, der står klar til at tage imod dig, fortælle om vores akademi- og diplomuddannelser, svare på dine spørgsmål og gøre alt for, at du får en god dag hos os.

Snup også lidt mad fra buffeten i vores kantine, nyd en kop kaffe eller få en sodavand. Børn er også meget velkomne.

Tag en snak med vores faglige ledere

Vores faglige ledere Lene-Theresa Hansen og Lone Holst står klar til en snak om, hvilke efter- og videreuddannelser vi kan tilbyde dig og svarer gerne på dine spørgsmål.

Lene-Theresa Hansen

Lektor

Lene-Theresa Hansen (LTHA)

Lene-Theresa har ansvar for UC SYDs Videreuddannelse på områderne demens, psykiatri, socialpædagogik, sundhedspraksis og ICDP.

Lone Holst

Chefkonsulent

Lone Houmann Holst (LHHO)

Lone er er faglig leder af UC SYD's pædagogiske efter- og videreuddannelse for pædagoger, lærere, institutionsledere og ansatte i kommunernes forvaltninger.

Hun er uddannet folkeskolelærer og cand. pæd. i generel pædagogik.

Læs i Esbjerg, Kolding, Haderslev eller Aabenraa

Til Åbent hus kan du høre om de akademi- og diplomuddannelser, du kan læse på vores fire campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til eller brug for vejledning om vores akademi- eller diplomuddannelser, er du altid velkommen til at kontakte Anne Maria Rønholdt, som er studievejleder på UC SYD Efter- og videreuddannelse. Du finder Anne Marias kontaktoplysninger lige her

Vil du vide mere?

Her kan du læse mere om vores videreuddannelser og kurser. Du kan også læse om, hvordan vi kan skræddersy et uddannelsesforløb til dig og dine kollegaer på din arbejdsplads.

Det siger andre om vores uddannelser

Hør et par af vores tidligere studerende på UC SYD Efter- og videreuddannelse fortælle om, hvad de har fået ud af at tage en diplomuddannelse hos os.

Gitte, som arbejder som pædagog, tog et modul på den pædagogiske diplomuddannelse. Her blev hun introduceret for teori, hun kan bruge ude i sit virkelige arbejdsliv. Det fortæller hun mere om i videoen herunder.

Stabsofficeren Eva læste en diplom i ledelse og fik en masse værktøjer med sig i bagagen, som hun dagligt gør brug af. Hør Eva fortælle mere om dette her.