Gå til hovedindhold

Åbent hus i Esbjerg for akademi- og diplomuddannelserne

Kom og hør om dine muligheder for at læse en akademi- eller diplomuddannelse hos UC SYD.

Mød UC SYD Videreuddannelse til Åbent hus i Esbjerg

Som noget nyt kan du nu møde UC SYD Videreuddannelse på Campus Esbjerg til vores Åbent hus. Her kan du blive klogere på otte akademiuddannelser og 11 diplomuddannelser, som du kan læse hos os. 

Tidspunkt: Lørdag den 23. februar fra kl. 10-14


Til Åbent hus i Esbjerg kan du snuppe lidt mad fra buffeten i vores kantine, nyde en kop kaffe eller få en sodavand. To af vores faglige ledere vil være klar til at tage imod dig, svare på dine spørgsmål og gøre alt for, at du får en god dag hos os. Børn er også meget velkomne.

Lene-Theresa og Pia, som du kan møde til Åbent hus

Vores faglige ledere Pia Assenholm og Lene-Theresa Hansen vil være klar til at tage imod dig og svare på dine spørgsmål om akademi- og diplomuddannelserne.

Læs i Esbjerg, Kolding, Haderslev eller Aabenraa

I Esbjerg kan du høre om de akademi- og diplomuddannelser, du kan læse på vores fire campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa.

Sted

Mød os på Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til eller brug for vejledning om vores akademi- eller diplomuddannelser, er du altid velkommen til at kontakte Anne Maria Rønholdt, som er studievejleder på UC SYD Videreuddannelse. Du finder Anne Marias kontaktoplysninger lige her

Vil du vide mere?

Her kan du læse mere om vores videreuddannelser og kurser. Du kan også læse om, hvordan vi kan skræddersy et uddannelsesforløb til dig og dine kollegaer på din arbejdsplads.

Det siger andre om vores uddannelser

Hør et par af vores tidligere studerende på UC SYD Videreuddannelse fortælle om, hvad de har fået ud af at tage en diplomuddannelse hos os.

Gitte, som arbejder som pædagog, tog et modul på den pædagogiske diplomuddannelse. Her blev hun introduceret for teori, hun kan bruge ude i sit virkelige arbejdsliv. Det fortæller hun mere om i videoen herunder.

Stabsofficeren Eva læste en diplom i ledelse og fik en masse værktøjer med sig i bagagen, som hun dagligt gør brug af. Hør Eva fortælle mere om dette her.